- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
sziasztok a problémám nagyon nagy és nem találtam még segítő szavakra.
régóta szeretnék linuxot a gépemre, mivel az iskolában is azt ajánlják!
régebben fel tudtam tenni, debiant és uhu-t is, de most semmit nem tudok.
(azaz van egy nagyon régi uhu lemezem az felmegy, de az egy office változat és nem is nagyon tudom bővíteni, pl egy anjutát sem tudok rá felpakolni...)
a problémám az igaziból az hogy berakom a boot dvd-t (most éppen uhu 2.0 és fedora core 6.0-t próbáltam)és bebootol és frankón el is indul, de amikor ki kell választani pl a fedoránál hogy tesztelej a cd-t vagy skip ott már nem tom használni a bill-t
az uhu-nál meg bejön a grub(telepítés, frissítés merevlemezről indítás...stb) ott még tok mozogni, de amikor bejön a grafikus kép hogy egér tesztelés, tovább és kilépés akkor, ott már nem működik.
debiannál meg ahol a nyelvet választom a telepítésnél ott már nem jó
a régi uhu office mivel felmegy, arra gondoltam hogy az újak nem ismerik fel a régi cuccaimat, de ezt nem hinném, meg annyira nem örgek...meg lefelé kompatibilitás gondolom itt is érvényes
live cd-k se mennek, próbáltam párat
nem tom mitévő legyek, mert jó lenne vhogy linuxot varázsolni a gépre!!!
pls segítsen vki!!!
a vas:
cpu tipusa: Intel celeron, 2200MHz (22x100)
alaplap neve: MSI MS-6533EG
alaplap lapka: SiS 651
Rendszermemória: 512MB (PC2100 DDR SDRAM)
bios típusa: award(02/02/03)
videókártya: Radeon 9200SE family
hdd: Samsung SP 1634N
BILL.: Szabványos 101/102 gombos Microsoft Natural PS/2-es!!!
EGÉR: PS/2-kompatibilis
asszem ennyi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest