Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbáltam kétszer, de netem van, viszont ugyanúgy várakozik és ezeket írogatja:
ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze
Bootup is not yet finished. Please try again later.
Bootup is not yet finished. Please try again later.Bár bebootolt már, mert FF-et is tudom használni. Még mindig ezt írja, az előbb a -blame 3,5 percet írt.
no most írta ki:
Startup finished in 4.572s (kernel) + 3min 48.791s (userspace) = 3min 53.364ssystemctl disable NetworkManager-wait-online.service
Ezt próbáltam a laptopnál is, de ott sem működött. Nem is számítottam rá, mert eddig sem jött elő, így valami egyszer csak bekapcsolhatta, ami nem engedi kikapcsolni. Ma még nem is frissítettem semmit.
Vagyis még reggel, de ezt a másik gépen nem csináltam:Install: radeon-profile-daemon:amd64 (0.1.20~xenial, automatic), radeon-profile:amd64 (0.1.17~xenial), libdrm-dev:amd64 (2.4.70-1~ubuntu16.04.1, automatic)
End-Date: 2017-03-17 05:20:52
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest