- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Á én inkább külön scriptet írok, ha valami olyan van. Az alias nekem túl fapados. :-) Egyébként egy kicsit eltúloztam, konkrétan valami ilyesmi volt, hogy `ssh root@192.168.0.213 -i ~/.ssh/bla`, aztán ebből lett valami olyasmi, hogy `ssh server`, amitől egy pillanatra nagyon királynak éreztem magam.

Na ez is megérne egy misét, hogy egy ilyen belső hálós címről hogyan fogok külső hálósra váltani automatizáltan, mert nyilván ha helyben vagyok, akkor nem járatom meg a neten az infot. Bonyolult ez az egész. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest