- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
ffmpeg -i concat:"1.ext|2.ext|3.ext|4.ext|5.ext|..." out.ext
Most akartam tesztelni ezt a megoldást, de még mielőtt belefogtam, még egyszer átgondoltam, és rájöttem, hogy kivitelezhetetlen. Ugyanis elindítom a film konvertálását, eljut mondjuk a 10000. frame konvertálásáig (bár ez is necces, mert nem látni), a 10001.-et már nem fejezi be. Legközelebb, ha elindítom, hogyan tudom megmondani az ffmpegnek, hogy a 10001. frame-től kezdjen konvertálni? Másodpercre is meg lehetne adni, hogy honnan folytassa, de a konvertálás nem másodperc alapú, hanem frame alapú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Posta, csomagküldés
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest