-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Az lehetséges, hogy telepítéskor egy program függősége létezik és frissebb, mint ami az elvárt lenne és az mégsem megfelelő.
Konkrétan: zonemindert szeretnék feltenni. A zmrepoban ffmpeg-libs-2.1.5-1.el7.centos.x86_64 (zmrepo) a legfrissebb.
A nux-dextop repoban ffmpeg-libs-2.6.3-1.el7.nux.x86_64 (nux-dextop).Leszedtem az ffmpeg -et. Most kapcsoljam le a nux repot, amíg feltelepítem a zmrepoból a dolgokat?
Nem tudom mit kell ilyenkor tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motoros topic
- Assetto Corsa Rally
- Milyen program, ami...?
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő