- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello.
Van egy bash file-om: sync.sh néven.
A következő tartalommal.
#!/bin/bash
scripts_dir="$( cd "$( dirname "${BASH_SOURCE[0]}" )" && pwd )/"
${scripts_dir}/app/console bet:event:save -env=prodUbuntu 12.04 (de majd ispconfigos tárhelyre kell később belőni. És az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan kellene a Crontab-hoz hozzáadni?
$ crontab -e (itt vim-mel adtam hozzá a következő sort
1 * * * * bash /var/www/html/bet/sync.shDe akkor mindig a következő problémát írta ki:
22: bad day-of-week
errors in crontab file, can't install.Pedig ahogy nézem, én mintha helyesen adtam volna be.
Szerkesztés:
A másik, hogy ezeknek van valahol valami log-ja? Hogy a cron job sikeresn lefutott-e vagy bármi (na meg hogy a bash fájlom tartalma nem dobott-e hibát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest