Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
ngabor2 #2176 üzenetére
Mert lehet menüben állítgatni és a file-t is közvetlenül szerkeszteni és file-ba írásnál nincs semmi + amit be lehetne állítani. Már úgy is megcsináltam, hogy a szövegfile-ba írtam mindent és úgy sem működött.
Azért írok menüt mert úgy sejtem, hogy valami más bellítás hiányzik neki másik menüből, szövegfile-ból.
A port forwardingnál nem létezik, hogy nem próbáltam volna már meg minden féle beállítást, mindenféle módon szerkesztve.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED monitor topic
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest