- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Használja valaki ezt a hot corner funkciót? Crunchbang 11 "Waldorf" alatt próbálgatom (alapból tartalmazza a fenti scriptet), de elég lassan reagál, amikor a sarokba húzom az egeret. Például: használom a minimize parancsot, ami leteszi tálcára az ablakokat. Az elsőt leteszi, aztán utána hiába húzgálom az egeret, eltelik kb. 4 mp, mire a következőre reagálna.
A config fájlban xdotool-lal adtam meg neki:
bottom_left_corner_command = xdotool getactivewindow windowminimize
Ha gyorsbillentyűkre állítom a parancsot az Openbox config fájlban (rc.xml), akkor gyorsan pakolja az ablakokat le a tálcára, tehát az xdotool teszi a dolgát, így valószínűleg a hot corner script várakozik.
Megnyitottam a /usr/bin/cb-hotcorners-t (ez az: [link]), a sleep részeket csökkentettem, nem javult, a sleepeket kikommenteztem, semmit nem használt.
Tudtok valami okosat mondani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő