- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Van néha olyan bugos folyamat, ami eszi a processzort, én is összefutottam ezzel a tracker-miner-fs indexerrel, de a htop kiszűri, mi okozza a felesleges terhelést és eltávolítod.
Van itt is valami cpu mocorgás, de mér' lenne nulla? maga a htop is 3,2%- ot eszik
(#20959) lev258
Biztosan meg lehet oldani Win alatt is kezeli valami segédprogram az ext4 filesystem- et, mondjuk nekem nem jutott volna eszembe, mert komolyabb ismeretszint kell hozzá, mint a GRUB reinstall- hoz live disztróról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest