Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A rsync-kel volt dolga valakinek közületek?
Elkezdtem szinkronizálni két mappát, melyben szerintem azonos a tartalom, és futtattam egy szimulációt, hogy mik lennének érintettek a másolásban.
Erre kiadja az összes file-t.
Belőttem, hogy azonos legyen az owner, és a permission-ök is, és még mindig.
Gondoltam, hogy a szimuláció nem tökéletes, vagy mindenképp kilistáz minden file-t, és elkezdtem futtatni egy rendes szinkront. Nem kellett volna...
Most szépen minden file-t elkezdett felülírni. Nem értem.
Ha a file név, méret, owner, jogosultságok azonosak, akkor miért hiszi azt az rsync, hogy különbözőek?Bármi tipp jól jönne.
Kössz!

mod: Leállítottam, mert nem akarom kivárni. Megint csináltam egy szimulációt, és most is kilistázza azokat a fileokat, amiket az elöbb felülírt.
Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha a file név, méret, owner, jogosultságok azonosak, akkor miért hiszi azt az rsync, hogy különbözőek?