-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Többé-kevésbé linuxos kérdésem lenne.
Teszt környezetet szeretnék kialakítani lokálhoszton vagrant segítségével.
Mivel céges környezetben szinte minden szerver centos alapú, ezért én is egy centos 6.4-et használok vagranthoz kliensnek. A host jelen esetben egy linux mint 16.
Privát hálózatot állítottam be a vagrantnak, a 192.168.33.10-es ip-n lehet(ne) elérni, de érdekes dolgokat művel.Kliens -> [link]
Host -> [link]
Proxy mögött vagyok, ezt kilőttem a host-nál az export no_proxy='192.168.33.10' -es paranccsal, ez elvileg nem zavarhat be neki.
Nem tudok rájönni, hogy mi miatt nem találja meg a gépet, illetve hol megtalálja, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Apple asztali gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest