Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én tegnap szívtam az alsa-val

Van ugye rajta egy MASTER , egy HEADPHONE és egy SPEAKER csatorna. Lehet állítani külön-külön is.
Ha rákattintok a systemtray-en lévő ikonra a középső gombbal akkor lenémítja az aktuális csatornát (pl speaker) és a mastert is. Újbóli kattintásra viszont csak a masterre adja vissza a hangot, így néma marad. Ki kell nyitnom a alsamixert, hogy legyen újra hang . Rendszer: Manjaro-0.8.9 - Openbox
Ez a funkció Kubuntu alatt tökéletesen működik.
Átmeneti megoldásnak (vagy véglegesnek) legyúrtam az ALSA-t és felraktam a PULSE-t.
Most tökéletes. Mivel én csak hangszórót és fülest használok a laptopon ezért ez nekem így is jó.Azért érdekelne, hogy mitől lehet a gond, és hogy hol birizgáljam, hogy jó legyen az ALSA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest