Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én tegnap szívtam az alsa-val

Van ugye rajta egy MASTER , egy HEADPHONE és egy SPEAKER csatorna. Lehet állítani külön-külön is.
Ha rákattintok a systemtray-en lévő ikonra a középső gombbal akkor lenémítja az aktuális csatornát (pl speaker) és a mastert is. Újbóli kattintásra viszont csak a masterre adja vissza a hangot, így néma marad. Ki kell nyitnom a alsamixert, hogy legyen újra hang . Rendszer: Manjaro-0.8.9 - Openbox
Ez a funkció Kubuntu alatt tökéletesen működik.
Átmeneti megoldásnak (vagy véglegesnek) legyúrtam az ALSA-t és felraktam a PULSE-t.
Most tökéletes. Mivel én csak hangszórót és fülest használok a laptopon ezért ez nekem így is jó.Azért érdekelne, hogy mitől lehet a gond, és hogy hol birizgáljam, hogy jó legyen az ALSA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jelszókezelők
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest