- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok !
A kérdésem a következő lenne: aki jártas mindháromban, hogyan konfigurálna egy szűz Linux (mondjuk Ubuntu/Debian, verzió nem adott) szerverre egy ilyen környezetet ?:
Apache 2.x + PHP 5 + Postfix
Elsősorban az installálás sorrendjére volnék kíváncsi (ha jól tudom, 1. Apache 2. PHP, a Postfix talán 3.) és az alapvető "must-have" konfigurációs lépésekre.
Tehát hogy néz ki egy ilyen összeállítása, minden extra nélkül ? (parancssorban kiadott parancsokat beleértve)Óriási segítség lenne, ha valaki leírná, mert 1-2 napon belül kapok egy ilyen feladatot (a konkrét paramétereket majd akkor tudom meg).
Több éves Unix (AIX) rendszergazdai múltam van, de az Apache és a PHP konfigurálás/üzemeltetés kimaradt a repertoárból. Szereztem könyveket a témákban, de azok nagyon részletesek és szorít az idő.
S.O.S. és előre is nagyon köszönöm annak, aki segít !
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest