- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nekem sem, bár állítólag már lehet intézni, hogy gnome2 kinézete legyen, attól még szerintem funkcionalitásban nem lesz 2-es

Ezért a mate-t használom, jól sikerült fork (igaz, az 1.4 kiforrottabnak tűnt, mint az 1.6), xfce kicsit szerényebb képességű (a fedorámon u.a. memóriából kijönnek), cinnamont még nem nézegettem, de amennyire olvastam róla, valahol a 2 és 3 közé tenném (memóriaigényben inkább 3)Jester01: Azok nem azok a csomagok, amik eleve bentvannak?
Telepíteni az alap slackware(és leszármazottai) mellett még deb-et is enged (persze konvertálja sajátnak).
Egyedüli nehézség, hogy a függőségekkel nem vacakol, az ki kell keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő