Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Most akkor a root-nak vagy naplózásra?

Az ext4-ben is ki lehet kapcsolni a naplózást, nem? Hogy? Vagy érdemesebb akkor ext2-t csinálni? Sebességre van küönbség? Azt tudom, hogy az ext3-nál gyorsabb az ext4.Az APU-s dologról azt olvastam, hogy a Sabayon-ék áttértek valami újabb x11-re és ez nem kompatibilis a régebbi radeon driverekkel.

Meg olvastam egy hibajelentést is a Sabayon bug tracker-ében, ami pontosan leírja az általam tapasztaltakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- 3D nyomtatás
- GTA V
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Haditechnika, harcászat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő