- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
szerintem az összes linuxos kérdéseddel kapcsolatban kb. örökre el kellene felejteni végre az ntfs-t.
a pendrájvra nem fájlként kell felmásolni az iso-t, mert azzal semmire nem megy, hanem raw módban. cd-re sem fájlként másolod fel, hanem közvetlenül és nem ntfs lesz alatta, hanem maga az iso.
a live cd-k nem babrálnak hozzá a vinyódhoz, ezért első ismerkedésre alkalmasak.
ha rezerváltál egy partíciót a linuxnak (szerintem 5 gigánál többet kellene), akkor vagy a linux loaderével töltöd a linuxot és a windowst is, vagy a windowséval a linuxot. mindkettőre van doksi a neten.szerk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Facebook és Messenger
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest