- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom, hogy kezdjek neki...
Szóval.. A Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra eléggé összetett problémában.Egy laptopon lemerülés miatt Win7 hibernálta magát viszont nem akar indulni a Win. Próbáltam telepítő cd-ről javítani de az nem tudja helyreállítani meg az összes általam ismert megoldással.. (a csökkentett mód se megy..)
Ezért memóriakártyáról futtatok most egy Ubuntut. Gondoltam innen majd tudom menteni a Win particióján lévő adatokat.. Viszont az Ubuntu nem engedi csatolni a partíciót, mert a win7 hibernálva van rajta.Van erre valami megoldás, hogy tudjam csatlakoztatni, esetleg törölni a win7 hibernációs fájlját (szerintem abban lesz a hiba, mert eddig tökéletesen ment)
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel hova forduljak.. de mivel Linuxból kell valamit csinálnom ide jöttem
Nem vagyok egy nagy linuxos, az Bill bácsi OS-én nőttem fel, de most a kényszer hatására elkezdtem használni.. és olyan gondolataim is támadtak, hogy nem biztos, hogy vissza fog rá menni a win7 ha sikerül lementenem az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fogyjunk le!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest