- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
rybank
üzenetére
köszönöm a válaszokat.
fontos lenne nekem, hogy ne egy külön progival, hanem pl chromeon belül tudjam nézni rendesen a videókat. ezért is kérdeztem a VAAPI-t.
SSD-nél nem kimondottan a sebességre vonatkozóan, hanem az élettartam monitorozása kerestem volna valamit, a fejlett kernel miatt erre nem is gondoltam
a Drivereket tekintve, zárton kívül melyikhez használható a Catalyst vagy van külön ehhez hasonló konfiguráló programja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest