Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01 #14111 üzenetére
Az összes általad ajánlott kapcsolóval újrafordítottam, eredmény sajnos nincs sok. Egyedül annyit figyeltem meg, hogy amikor a -gstabs -al fordítottam, akkor a gdb ezt dobta:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax5/PtokaX...done.A többinél, valamint alapesetben pedig ugye ezt:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax7/PtokaX...Invalid .debug_ranges data (no base address)...done.Viszont a többi sor run esetén sajnos ugyanaz, nincs változás, bt -re sem ad újabb infót.
A core dumpal megpróbálkozom délután, bár ahogy sejtem ez sem lesz olyan egyszerű OpenWRT alatt.
Ha már eddig eljutottam nem adom fel, ez már elvi kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest