Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Az összes általad ajánlott kapcsolóval újrafordítottam, eredmény sajnos nincs sok. Egyedül annyit figyeltem meg, hogy amikor a -gstabs -al fordítottam, akkor a gdb ezt dobta:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax5/PtokaX...done.A többinél, valamint alapesetben pedig ugye ezt:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax7/PtokaX...Invalid .debug_ranges data (no base address)...done.Viszont a többi sor run esetén sajnos ugyanaz, nincs változás, bt -re sem ad újabb infót.
A core dumpal megpróbálkozom délután, bár ahogy sejtem ez sem lesz olyan egyszerű OpenWRT alatt.
Ha már eddig eljutottam nem adom fel, ez már elvi kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest