Hirdetés
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem értem a vitátokat, főleg azt, hogy ki mit nem ért a másik mondandójából.
de pár dolog:
- ha betörnek a böngészőjén keresztül, akkor teljesen mindegy, hogy rootként telepítette és a saját uidja alatt fut, vagy maga telepítette és a saját uidja alatt fut.
- szerintem nem kell a firefox frissítéséhez root jog, ha az alap verziót sem rootként telepítette.
- semmi gond nincs azzal, hogy fog valaki egy csomagot és nem rootként felrakja magának. aki ismeri a csomagstuktúrát, azt saját maga is megteheti mindenféle bundle nélkül deb és rpm esetén is.
- a linux alapvető biztonsági logikájának semmibevétele más természetű szerintem. én nem láttam olyat, hogy azt írná, amihez nem kell root, azt is rootként csinálja. olyat láttam a hozzászólásaiban, hogy olyat csinál nem rootként, amihez eredetileg kellene root jog. mi ezzel a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest