- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Video kommentjei között van valaki aki ugyanezzel szív, és ezt írja megoldásnak:
found the answer, when installing threw the terminal and you have to chose between apache2 and the other one, u have to press space first to select it then enter! im so silly
Tehát a phpmyadmin install során ki kell jelölni az Apache webservert a lighttpd ellenében. A jel alapból rajta van, én sem nyomtam space-t külön, lehet ez a baj? Az a baj, hiába tettem fel újra (szedtem le és úgy) ezt a kérdést többet nem tette fel csak leges-legelőször.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő