-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Speeedfire #13550 üzenetére
Video kommentjei között van valaki aki ugyanezzel szív, és ezt írja megoldásnak:
found the answer, when installing threw the terminal and you have to chose between apache2 and the other one, u have to press space first to select it then enter! im so sillyTehát a phpmyadmin install során ki kell jelölni az Apache webservert a lighttpd ellenében. A jel alapból rajta van, én sem nyomtam space-t külön, lehet ez a baj? Az a baj, hiába tettem fel újra (szedtem le és úgy) ezt a kérdést többet nem tette fel csak leges-legelőször.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest