Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

wetomi
aktív tag
válasz

bambano

üzenetére
						Köszönöm, az éjjel az sda5-öt kijavította, viszont a többi reakciója nem volt bíztató, de nem is egészen értem az egészet. Még utána olvasok a fájlrendszernek is és az fsck-nak is.
Amire panaszkodott, az az sda1, miszerint szerinte nulla hosszúságú partíció, ami az adatok szerint igaz is. De emlékeim szerint először egy kiterjesztett partíciót csináltam és azon belül a logikai sda5-öt. Na most annak a kiterjesztett nem akkorának kellene lennie szerintem.
Na még utána nézek, lehet rosszul emlékszek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest