Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
egyébként ez a jelenség ( mármint a telepítek olvasás nélkül ) nekem azért fura, mert én kb két éve tettem fel először linuxot, hasonlóan csak kiváncsi voltam, és akkor szerintem a mostani állapothoz képest sokkal barátságtalanabbak voltak a disztrók, plusz az infók sem voltak annyira összeszedettek mint most, szal a körülményeket sokkal kényelmesebbnek érzem, kétszer annyi magyar doksi is van , és mégsem olvassák el ... szal a disztrók javulnak, és egy ideje túlhaladták a felhasználók egy részét... mostmár nem anyázhatok hogy szar, összeesik , elbaszom véletlenül, meg nem tudom mit kell csinálni, mert megy, érthető, és a google meg a hivatalos oldal kézenfogva elvisz egy élhető rendszerig (esetemben fedora, másnál más), ingyér...meg freedom, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest