- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
1. Konzol felületen úgy lehet felbontást állítani, hogy a kernelt framebuferrel töltöd be. Ebben megtudod kapcsolóként adni a kívánt felbontást, frissítési gyakoriságot. [link] (angol)
2. Nekem Gentoo alatt voltak ilyen problémáim, sajnos nem jöttem rá, hogy mi is lehet a baja, de Ubuntu alatt csodálatosan működik. Talán próbál ki, hiszen egyenesági leszármazottja a Diban-nak, sokkal dinamikusabban fejlődik, szerintem nem lesz ilyen gondod alatta. [link] (magyar)
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest