- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ber3i
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem...Vettem egy Fujits-siemens laptopot, Widescreenes, es a következő problémák léptek fel, amikor egy Ubuntu vagy egy Debian linuxot tettem fel(a többövel nem tudom, mert azokat nem használtam még):
1.
Konzol módban szétesik a kép, megfeleződik, nem lehet látni semmit, hogy lehet felbontást módosítani shellben??? Az X-es felület rendben van, ott nincs gáz.
2.
A másik, és nagyobb bajom, hogy nem működik megfelelően az USB-s egér, függetlenül attól, hogy milyet használok. Szaggat, lassú, használhatatlan, az érintőpad meg jól működik...Próbálkoztam már kernel fordítással is, de ugyanez volt a tapasztalat, nem változott az egér működésében semmi...
Elöre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest