- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

klayton#1 tag Valaki, aki slackware-t használ, tudna esetleg segíteni, hogy hogyan oldhatnám meg, hogy az eth0-t ne próbálja meg a rendszer boot alatt elindítani? wlan0-t használom, be is van indítva, de az eth0-t mindig bepróbálja és 2 timeoutig vár, és ezt kihagynám, ha lehet.  már keresgéltem rc.inet1.conf-ban is, ott be van állítva, hogy a wlan0-t figyelje, de nem látok olyan beállítást, hogy az eth0-t ne. Köszönöm előre is. már keresgéltem rc.inet1.conf-ban is, ott be van állítva, hogy a wlan0-t figyelje, de nem látok olyan beállítást, hogy az eth0-t ne. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bloodborne (PS4)
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már keresgéltem rc.inet1.conf-ban is, ott be van állítva, hogy a wlan0-t figyelje, de nem látok olyan beállítást, hogy az eth0-t ne. Köszönöm előre is.
 már keresgéltem rc.inet1.conf-ban is, ott be van állítva, hogy a wlan0-t figyelje, de nem látok olyan beállítást, hogy az eth0-t ne. Köszönöm előre is.