- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
MÁS.
Kaptam egy ötletet, egy parancsot, amivel automatikusan szétvág négyrét minden, az adott mappában találhato JPG -t az ImageMagick, és rögtön ezután minden irányban meg is kétszerezi a keletkezett darabokat. El is inditottam a konzolban, de semmit nem csinált
(, így 5 perc után CTRL+C -val megszakitottam a folyamatot).A mappában 3 darab, 150-330 KB kozotti file található, és semmi más. Space nincs a mappanevekben, se a filenevekben.
cd paranccsal beléptem az adott mappába az illető által megadott parancs kiadása előtt;
ez a biz. parancs, amit javasolt, a következő:
convert *.jpg -crop 2x2@ +repage +adjoin -resize 200% kicsi_%d.jpgMiért nem csinál semmit nálam e parancs és hogyan lehet mukodésre birni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest