Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz gaborvezer18 #43429 üzenetére
November 18-án rendeltem, akkor is jan 2. volt. Kb annyit jelent hogy minusz 1..2 hét, plusz hetek...hónapok között bármikor jöhet. Amúgy egy héten belül várhatóan február elejére fog változni a határidő... (havonta kb 1 hónappal tolják tovább)
-
fatal`
titán
Addigra érkezik be hozzájuk, akkor adják fel. Vagy nem. Volt már csúszás, de általában úgy tudom tartják.
Én azt nem értem, hogy ekkora hiány van tápegységből? Mert az 5 newtonosnak meg júniusi az időpontja.
Én pl. úgy döntöttem, hogy nem veszek plusz TM kormányt, inkább jövőre egy CSL DD-t (a kicsit) és hozzá 2 clubsport perecet (RS, Formula). Feltéve, hogy lehet kapni platet a Wheel Stand Prohoz (5 newtont el fog bírni), bár mintha úgy rémlene, hogy kompatibilisek a furatok a CSL Elite-tel, ahhoz pedig van.
Kérdés, hogy ez a júniusi dátum meddig fog még tolódni, tavasz körül tervezek rendelni, remélem az nem jövő Karácsonyt jelent.
Fanateceseket kérdezném, hogy a ClubSport perecek mellé jár a fém QR, vagy most a műanyagot adják mindenhez?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Senki nem tudja mar annyira gyakran valtozik. En azt mondom akinek kell az rendelje meg minel elobb aztan egyszer majd megjon. Teljesen felesleges datumokat nezegetni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HP ProBook X36HP ProBook X360 G5 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- PixelView PlayTvPro Ultra PCI TV rádió tuner digitalizáló kártya távirányítóval
- Ryzen 5 5600G proci sosem használt
- Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe 100/100
- Bontatlan Logitech M185 vezeték nélküli USB-s optikai egér, szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest