Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Öcsi97

csendes tag

válasz Öcsi97 #22246 üzenetére

A probléma nincs meg, de most az volt a baj okozója, hogy a Logitech MX310 egeremhez és a Logitech K350 billentyűhöz letöltöttem a SetPoint drivert, hogy finomhangolhassam a dolgokat. :C

A lényeg annyi, hogy a SetPointtól így búcsút kellett vennem, valamint annak is a szemetét ki kellett söpörnöm.
    Továbbá maradt 2 fájl (ami a legutolsó ilyen problémánál nem létezett még) egy LGS(valami).TXT és szintén egy LGS(valami).DLL.
    Ezeket is ki kellett még törölni, és a következőt tenni.

1. Telepítőt frissen leszeded a gyártó oldaláról.
    2. Netet kihúzod.
    3. Telepítem és telepítés közben mikor előjön egy másik ablak amikor felismeri majd a kormányt (vagy bármi más kontrollert) akkor közvetlen az ablak megjelenése után be KELL dugni USB 2.0-ba (3.0-ba valamiért nem akarja DFGT-nek felismerni....) és amikor felismerte utána lehet csinálni egy tesztet, hogy mindent működik-e (csináld végig az a tuti).
    4. Ha feljön a Driver és a DFGT képe jelenik meg akkor győződj meg arról, hogy a beállítások is a DFGT-nek megfelelőek-e.

Gondoltam leírom, hátha valaki ilyen problémába ütközik.

Bocsi a zavarásért. :))

(Hogy állna a hátukba a hajnali görcs!) :W

• Öcsi97

csendes tag

Sziasztok!

Ismét probléma megoldást kérek tőletek!

A Logitec Driving Force GT kormány drivere megint bedöglött és a sima Driving Force kormányként ismeri fel.

Végig csináltam megint mindent ahogy legutóbb, hogy mindent ami Logitech letöröltem, fájlokat, mappákat, mindent.
    Netet és kormányt kihúzva telepítettem a programját majd mikor meg akarta nyitni akkor mondta, hogy nem érzékel semmit se.
    Na most USB 2.0-ba van bedugva ahogy azt javasolták, és amikor feljön a hibaüzenet akkor dugom be, 900°-ba körbeforgatja, aztán mikor rányomok, hogy ismételten keressen kormányt nem a DFGT-t dobja fel a driver hanem a sima DF képét, és a beállítások is annak a modellnek a tudására korlátozódnak.

Mit csináljak még, mit lehet még csinálni, hogy normálisan működjön? :(

Egyszerűen már sírás szélén leszek, hogy kiadom rá a pénzt, szép és jó, erre driver szinten elcseszik az egészet..... :W

A válaszokat és javaslatokat előre is nagyon szépen köszönöm!

• Öcsi97

csendes tag

válasz Fehercsoki #21803 üzenetére

Igen sajnos Win10-em van.

Igen, mindent letöröltem, még azt is amit 2007-ben tett fel a gépre nővérem és Logitechhez kapcsolódik, minden egyes mappát, fájl, akármit ami csak Logitech, egyedül a Chrome böngészési előzményei között maradt meg a supportnak a felkeresése, ennyi.

Na most azonban szólok, hogy remélhetőleg sikerült megoldani a dolgot.

A fentiek és egy pár német videó által (nem értek németül) arra már sikerült rávenni a Logitech Profilert, hogy Driving Force GT-nek ismerje fel a kormányt.

A lényeget összefoglalva, és ez mindent Logitech kormányhoz jó megoldás!!!

1.Bedugva hagyod a kormányt, szépen letörölsz mindent, majd a legvégén kihúzod a kormányt.
    2.Keresel egy USB 2.0-ás csatlakozót és meggyőződsz róla, hogy működik (pendriv vagy bármi)
    3.Leszeded az adott kormányoz tartozó drivert
    4. (LEGFONTOSABB!!!) Telepítés előtt húzd ki a netet!
    5. Bedugod és telepíted, majd a telepítésnél mikor érzékeli a dolgot, győződj meg róla, hogy tényleg mindent érzékel-e. (gombok, forgathatóság annyi amennyi kell legyen, pedálok, váltó (ha van)
    6.A Logitech Profiler-ben mindent átnézel, hogy megfelelően ismeri-e fel a kormányt, és a többi beállítás is helyes-e
    7. Teszteld le valamivel, jó szórakozást! :)

Kedves Windows pedig...... ahha..... A billentyűzettel se akarom tudatni a gondolataim, inkább megyek és :C :W

Remélem másnak is segítséget nyújt majd ez a max 20 perces művelet!

Egyedül az fog majd kiderülni holnapra, hogy ismételten szórakozni fog-e a driver vagy marad most már úgy ahogy hagytam.

• Öcsi97

csendes tag

Bocs, mondtam hogy az idegtől alig bírok figyelni.

Abban tudna-e valaki segíteni, hogy hogy lehet visszaállítani a drága Windowst a frissítés előtti állapotba?

• Öcsi97

csendes tag

válasz shteer #21799 üzenetére

Hát olvasom a tanácsokat, mindegyik arról szól, hogy le kell törölni az egészet és újra feltelepíteni, amit megcsináltam úgy mint a legutóbbi hibánál, mindent ami Logitech azt letöröltem, de továbbra is a sima DF-nak ismeri fel a kormányt, az ideg ami dolgozik bennem meg már olyan, hogy nem bírok odafigyelni rendesen a dolgokra.

Valami részletesebb segítséget tudnál nyújtani.
    Előre is köszönöm!

• Öcsi97

csendes tag

Üdv ismét!

Ki találkozott ilyen problémával a napokban?

Mint korábbi kérdésemből is látható egy Logitech Driving Force GT kormányom van, azonban a baj az, hogy a kedves Logitech legújabb LGS frissítése óta nem DFGT-nek ismeri fel a kormányt hanem csak sima DF-nek, továbbá a gombok közül egy csomót nem érzékel, a szekvenciális váltó nem működik, a pedálok folyamatosan 100%-on vannak (hozzá se érek...) és nem engedi 900°-ot forgatni, csak 220°-ot.
    Most ez mi a franc akar lenni?
    Ja még azt se engedi, hogy állítsam, hogy hány fokot forduljon a kormány.

A gépben már kipróbáltam egy csomó USB porton, hátha jó lesz de nem működött.
    Ezután fogtam kihúztam mindent, programok leállít, majd újra indít, megint bedug de semmi.
    Itt a kép vannak a képek:

Esküszöm megőrülök már a Logitech baromságai miatt....

• Öcsi97

csendes tag

válasz Fehercsoki #21728 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm!

Másodjára sikerült elhárítani a problémát, egy mappát nem töröltem ki.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm! :)

• Öcsi97

csendes tag

Sziasztok, egy olyan problémával küzdök már lassan 1 órája, hogy Grideztem az új Logitech DFGT kormányommal, na most tudni illik, én a programját azt hagytam futni ablakban, na most mikor kiléptem a játékból eltűnt az ablak, jó mondom lehet véletlen becsuktam vagy valami, de nem még a háttérben sem fut, jó mondom akkor újraindítjuk a drivert, de nem hajlandó csinálni semmit, újratelepítem, minden jó, mindent megtalál erre megint nem akar elindulni a tetű.

Most ez milyen jelenség akar lenni?
    Mivel lehet ezt orvosolni?

Már olyan ideges vagyok hogy a sírás kerülget... :W

Ja és a legjobb az egészben az, hogy én 180°-ra állítottam Gridre a kormányt, ennek ellenére a probléma létezése óta 220°-ot lehet forgatni rajta.
    És jó lenne azért mert ETS2-t elég nehéz lenne 220°-os forgathatósággal játszani.

Win 10 64bit

Ha a Win 10 miatt van reggel nekiesek és visszarakom a 8.1-et az szent isten....

Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés