- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Gabonetta #28433 üzenetére
Félreértés ne essék, úgy tudom az AC az egyik legjobb FFB-vel rendelkező szim, főleg konzolon, de sajnos szürnyűségesen fapados, egyszerűen nem tudom mennyire lehettek beszívva a fejlesztők, amikor pont konzolon hagyták ki a legfontosabb beállítási lehetőségeket ...
(Mondjuk azt sem értem, miért nem lehet a kormányoknak olyan beállíási lehetőségeket csinálni, mint pl: a PC driverekben - Windows software-ekben van. Az Elite kontrollernek elég komoly beállítási lehetőségei vannak a settingsben - ok, MS termék, de akkor is - ha ilyen lenne a kormányokhoz is akkor sokkal egyszerűbb lenne a konzolos sofőrök élete)
Nem emlékszem a G920-at hogyan használtam, de a Fanatec most sincs szerintem semelyik játékban 50% FFB felett nekem. Ez tényleg egyéni preferencia, nekem nem jön be ha a kormány forgat engem és nem fordítva xD
A fék állításával kapcsolatban: Forzában tudsz állítani Deadzone-t, Dirt4 és Dirt Rally esetén van kalibráció és tudsz rajta állítani is, Project Cars 2-ben is van kalibráció, az első részre nem emlékszem, de meg tudom neked nézni valamikor (Ha sikerül záros határidőn belül befejeznem a melót, akkor akár ma este is, amúgy is gurulást terveztem...)
Viszont ez az egyenesben való vibráció nekem nem rémlik, CSL vagy nem csinálja, vagy nem jól néztem xD
Gyengében is használom az FFB-t, meg még egyelőre kisebb kategóriákban megyek (A Ginetta G40 nem LaFerrari xD)Azt tudom, hogy CSL-el már nyugodtan tudok kortyolni a sörömből az egyenesekben xD De ezt is megnézem ha gondolod.
Autószimuláció és vezetés tekintetében alamatőrhelyettes szinten vagyok csak, de Xbox-os szimes kérdésekben ha tudok, segítek szívesen!
-
atomeec
senior tag
válasz
Gabonetta #28433 üzenetére
Dehogynem. Csak nem úgy "üt", mint a fogaskerekes megoldás, meg jobban beállíthatóak az effektek - simulékonyabb (smooth angolul, fogalmam sincs magyarra hogy a megfelelő fordítani, a lényeg, hogy folytonos az erőátvitel, nincs középen FFB lyuk, leginkább ETS 2-nél lehetett érezni, hogy egyenesben G27-nél semmi erőhatás csak ha már tekertem valamennyit a kormányon).
Már közel 100%-on használom a Fanatec-et, illetve a játékban van finomhangolva. Nem gondoltam, hogy szükséges (G27-nél kb 75%-on volt szinte mindenben, és játékban sem maxon), de ahogy egyre jobban érzem a játékot, egyre inkább átjönnek az erőhatások is és hozzátesz az élményhez. Persze ha közdeni kell a kormánnyal az sem jó, de mindenkinek ez a része szerintem más, érzésre, mintha...tudjátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged