-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Rendelhető nyomásérzékeny (load sensor) fékpedál mod a G25-höz.
-
Márton
nagyúr
válasz
SajtosKuszob #4298 üzenetére
ok.
szerintem ha kijött volna egy javított széria, akkor nem lenne ekkora raktársöprés, és árleszállítás. szerintetek? -
Márton
nagyúr
válasz
SajtosKuszob #4296 üzenetére
"nem is rossz ár"
és még van ennél is jobb -
SajtosKuszob
tag
válasz
SajtosKuszob #4295 üzenetére
ja meg bementem egy másik boltba, ott a logitech momo 14.950, nem is rossz ár. mondtam a srácnak a pedálhibát, erre ö egyböl rávágta hogy hülyeség, a mostani darabok már nem ilyenek, már jók.
erröl tud valaki valamit, vagy csak át akart b@szni hogy vegyem meg?
a régi és az új széria is szétesik pár hónap alatt? -
SajtosKuszob
tag
válasz
Ronyman #4290 üzenetére
Szasztok!
Ezt én is besz.ptam mult 7en...bementem boltba 7főn, mer köne kormány...srác mondta csak rendelésre van. milyen kell? hát mondjuk logitech driving force gt? aszonnya a srác hogy driving force plays van 18.890 ért. mondom az meg mi? van kép róla? a driving force gt képe volt. mondom furi hogy ilyen olcsó általában egy tizessel több. na mind1 rendeld, mondtam. (max ha nem az akkor mondom neki én nem ezt rendeltem meg aztán rohadjon meg).
másnap hiv hogy megjött. lemegyek, látom nem az. fekete driving force ex. mondom bocsi de én nem ezt rendeltem, de azér lessünk bele hátha a gt van e benne. kibontja ,természetesen nem az hanem az ex. ok akkor visszaküldjük, csütörtökre gyere vissza. visszamentem ma, mi a szitu, aszonta még nem küldték...mondom jóvan.viszont köne már valami mer a Formule Force EX már nem elég.
momo ugyi azt olvastam szétesős, viszont 14 körül van, 28ezer DFGT-ért nekem sok, bár lehet ráveszem magam.na de mind1 ez a helyzet, szal ha plays van az ársitán akkor az TUTI NEM DFGT.
-
Kloss
őstag
válasz
wannabeinla #4293 üzenetére
Hát így azért olcsóbb
-
Ronyman
aktív tag
Sajnálattal közlöm, hogy a boltok árlistájában feltűntetett LOGITECH DRIVING FORCE PLAYS = LOGITECH DRIVING FORCE EX!
-
Kloss
őstag
válasz
wannabeinla #4284 üzenetére
Holnapig várj és Ronyman választ ad a kérdésedre
-
wannabeinla
tag
sziasztok! ocsem NFS-ezni akar majd, es megbizott, hogy vegyek neki egy kormanyt. Meik tipust ajanlanatok neki 10-15 ezer forint korul???elore is koszonom a valaszt.
-
Dzsordzs
csendes tag
-
Dzsordzs
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben raktam fel a gépemre a Windows 7 64bites verzióját és kormányommal szerettem volna játszani, de sajnos nem igazán sikerült driver hiba miatt. A kormány ami van nekem azt hiszem 2004es évjáratú, vagy 8 féle Logitech Gaming Sowftvare drivert-t kipróbáltam, de nem tudtam megfelelően használni. Megpróbáltam azzal, amit alapból adtak hozzá, de azzal se jártam sikerrel. Mindegyik driver teljesen szépen feltelepült még be is tudtam kalibrálni a pedálokat és a kormányt is, de amikor beléptem a játékba, és ahol fel illetve le lehet mozogni a nyilakkal, azon a ponton teljesen begagyult. A kurzor folyamatosan lefelé tart, csak úgy lehet fellépni a menüben ha nyomom az egyik pedált, de ha elengedem egyből lemegy a menü aljára. Az 5.02 és stb verzióknál a ReadMe-be volt beleírva, hogy az én kormányomat nem támogatja az adott driver, ezt kb a 4. driver próba után olvastam el. (Természetesen 64bites drivereket szedtem le!)
Ha valaki tudna valami drivert vagy segítséget adni, az nagyon jó lenne, mert nem szeretném ezt a jó kis kormányt "kukába" dobni.
Köszönöm a segítséget! -
ZsoAce
tag
válasz
Ronyman #4275 üzenetére
Én drukkolok rettentően!
Na, akkor lehet ha már ketten érdeklődtünk megérte nekik újra felhívni a beszállítójukat. Nekem csak azt mondták, hogy Playstationhoz való, és nem tudják, hogy GT-e.
Én úgy gondolkodom, hogy Driving Force az vagy GT, vagy Wireless lehet (a nevét már csak tudják, ha már azt nem, hogy pontosan mit is árulnak). De a Wireless-t ezért az árért lehetetlen lenne eladni, nem úgy mint a GT-t. -
Ronyman
aktív tag
Érdekes, mikor én megrendeltem akkor nekem is mondta ma a srác, hogy ma már valaki hívta emiatt
Amúgy már egy hete nyúzzuk egymást a bolttal
, ugyanis már hívtam őket vagy egy hete, akkor azt mondták megkérdezik a nagykert, hogy most akkor van-e hozzá pedál stb. Erre válasz az volt a nagykertől, hogy ahhoz ki kellene bontani! Látom ők is azon vannak, hogy minél többet adjanak el belőle
Amúgy azért döntöttem mégis a rendelés mellett, mert egy árgép féle oldalon kerestem ezt a kormányt és vagy 2 helyen PLAYS-nek volt írva a boltoknál, de egy kategóriában voltak. Szóval reménykedek
Drukkoljatok ! :
-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Válottam Logitech G25-re és így maradt egy Driving Force Pro-m kihasználatlanul! Kérdésem az lenne, hogy ezt el lehet-e még adni és ha igen kb mennyiért? Köszönöm -
ZsoAce
tag
Én pedig telefonon érdeklődtem a bolttól, mondták is, hogy már valaki megrendelte a Plays kormányt, de az szerintük Playstationhoz való.
Nagyon várom az erdményt, hogy ez tényleg GT lesz-e! Ha kedvező a tapasztalatod, akkor máris rendelek egyet én is, pénteken úgyis Miskolc felé járok. Köszi, hogy te vagy az Úttörő, avagy a Pioneer, ha úgy tetszik.
-
DviDee
csendes tag
Kaptam kölcsön egy Technology Innovation hy-822 típusú kormányt, amihez nem jár lemez. Elvileg automatikusan felkéne ismerje a cucc és működnie kéne, de nekem Vista-n azt írja, hogy nem lehet felismerni az usb eszközt. Mi lehet a probléma?
-
Kloss
őstag
A fogaskerekeknek valóban van hangja, egy S kanyarban nem is kevés, akkor játszom, amikor senkit sem zavarok. Az FFB-t én nem kapcsolnám ki, itt nem az a lényeg, hogy a valósághoz mennyi köze van, inkább az autó úttartásáról, az út minőségéről ad visszajelzést.
Kis képzelőerővel nem is olyan rossz -
fagy53
nagyúr
Ez sem sokat pihent!
A foghúzással meg az a baj, hogy a dolog csak úgy működik, ha megoldom a visszatérítő nyomatékot valamivel, rugó, gumikötél...neilszab: remek kis írás, tanulságos!
12K-ért a MOMO nagyon barátságos, a pedálérzékelő potik elmozdulása nem probléma, de a középhelyzet változása idővel, már nyugtalanítóbb. Remélem az ok hasonló mint a pedáloknál! Zaja meg sajnos ennek is jelentős! A Saitek meg vagy ízléstelen, vagy kevés gombot tartalmaz, így kiesik a látókörömből.
A Formula EX fogaskerék hang miatt esik ki...
Holnap mégegyszer végigmustrálom őket egy áruház polcain és ha addig nem kapok egy jó ajánlatot, belevágok egy MOMO-ba, 20k fölé most semmiképpen nem tudok menni. -
neilszab
őstag
Én hobby használatra leginkább a Saitek R660GT ajánlanám: jó, olcsó és strapabíró darab.
Ha nem kell bele FFB, akkor a Saitek R220 lehet a jó választás, meglehetősen olcsó is és bírja a strapát. Bár finoman jegyezném meg, hogy a jól beállított Force Feedback effekt igen csak valóságos visszajelzést tud adni a futóműről, persze ehhez megfelelő szimulátor is szükséges, az NFS és társai valóban csak a gagyi rázom ezerrel össze vissza effektet tudják, de a technológia ennél jóval többre képes ám!
A kormány kalauzban van egy részletes leírás a beállításoktól, valamint a kiegészítő írásban is találhattok ennél még részletesebb megoldásokat a finomra hangolásra... mindkettőt érdemes alaposan elolvasni...
-
aphra2
senior tag
Akkor csak a fogakat műtsd le, hogy ne érjen össze,....alternatív megoldásként még ott van a formula EX (?) vagy mi a pontos tipusa, ott pont az a gond ,hogy a fogaskerék elcsúszik egymáson, de ha kiszeded akkor no problem..
.
A pedál kép, telóval: talán látszik ,hogy a kopás (ahol nyomom) a ba oldalon van, a lyukaknál, ami pont már a pedál mellé esne, így már nem kell annyira összecsukni a lábaimat, ugyanez van a gázpedálnál is.
-
fagy53
nagyúr
Kösz a választ, igen éppen azon vagyok, hogy kiszedjem a fogaskereket, csak az a gond, hogy elég szép radiális játéka van a kormánytengelynek és nem hinném, hogy a csapágyazást meg tudom oldani.
Kiszolgált darab már ez a SpeedLink SL 6696, ezért tervezem a leváltását. A DFGT-ről jókat írnak a fórumok, csak nekem drága. Meghallgattam és semmivel sem halkabb, mint a jelenlegi. Egy gyors S kanyarnál tisztességes zaja van, amit a családtagok késő este nem díjjaznak. -
aphra2
senior tag
diegho: mint a hegylakóban, csak egy maradhat... ez pedig a DFGT, minőségben nagyon ott van, az ára az kérdéses, mert nem írtál összeget ,hogy mennyit szánnál rá.
A driver kérdést majd valaki más válaszolja meg.fagy53: Szintén DFGT,masszív, precíz,... milyen driver bizonytalanság? milyen op rendszeren?
A fogaskerék hangot csak úgy tudod kiküszöbölni , ha kiszededMás: Nem kel hozzá nagy láb, hogy kényelmetlen legyen a pedál, nekem is az volt, azaz túl közel vannak a pedálok egymáshoz, és össze kellett nagyon csukni a lábamat, hosszú távon nyomta a micsodámat, de megoldottam...(lövök majd képet minnyá...
)
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Nekem is hasonló a problémám, mint diegho-nak, de csak 44-es a lábam.Éppenúgy én is körüljártam a témát, de mivel 9 éve használok kormányt én egy kicsit más oldalról közelíteném meg a kormányvásárlás problémáját. Szeretnék egy masszív, precíz, csendes kormányt, no force feedback és no vibration. Ezek az ifjúságnak és arcade tipusú játékokat kedvelőknek készültek és elég messze állnak a valóságtól, bár tudom ezeket a szolgáltatásokat ki lehet kapcsolni, most is így van, de az ezekhez szükséges fogaskerék hangot és driverbizonytalanságot, azt nem.
Van-e olyan márka és olyan tipus, amely a fenti feltételeknek megfelel? -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Mivel kijön a rossz idő (már ki is jött) keresnem kell magamnak egy kis téli elfoglaltságot. Úgy gondolom a Race07 tökéletes lesz erre a célra, viszont billentyűzettel elég nehéz jó köröket menni, ezért valamilyen kormányra lesz szükségem. Olvastam a kormány kalauzt, azóta csökkentek is szépen az árak. Láttam Momo-t 13-ért, de a hibákat is olvastam. Fogalmam sincs mit kéne venni.
Race07, esetleg Race On-hoz lenne használva, talán néha kis Grid. Napi 1 órát használnám kb. Ami viszont nagyon fontos, hogy Win7 alatt is jól működjön, mert jövő májusig nem tervezem lecserélni az RC-t.Mit ajánlotok? Saitek? Logitech? Nem tudom ezeknél mennyire számít, de 49-es lábam van, szóval kell a hely
(autót is így kellett vennem
)
-
Roxeus
tag
válasz
tigipuf #4249 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni. Akkor mostmár remélem rendes FFB társul a játékélményhez...
Az "ismerkedési" fázisban érdemes az erővisszacsatolás mértékét olyan 40-60% között használni, mert néha képes már-már realisztikátlanul rángatni, illetve a kormány is halkabb lesz valamelyest.
-
neilszab
őstag
Hááát, sztem amit a Codemasters ki fog hozni F1 címen, az ennek a fórumnak a lakói szemében nagy valószínűséggel egy rakás kaki lesz. Lehet, hogy a grafika nagyon szép lesz, de a szimuláció korrekt megvalósításához nem fűznék sok reményt.
Aki F1-ezni akar és kicsit is komolyan vesz magát, annak ott a:
rFacort + CDTP mod
vagy LFS és abban benne van a BMW, a fizikára meg nem lehet panasz... -
shenmuedc
tag
Nem tudja valaki hogy a momo kormány (a 13000ft-os jó e ps2-höz)
-
-
Senya
csendes tag
Okok, tutira így van, ennyire nem mentem bele a témába, hogy milyen engine meg kinek a fejlesztése, én csak mindekettővel játszom minden nap több órát és leírtam a véleményemet.
Szerintem is mindkettő király, mondjuk a drifttel egyikben sem játszom.
Inkább F1-et szeretem, de a mostani F1 játékok elég idejétmúlt grafikával rendelkeznek.
SIESS Codemasters! -
copass
veterán
a grid anno, rommá verte a saját fejlesztésű motorjával az nfs prostreet-et, ezt reagálta le az nfs azzal hogy a gtr1-ből ismert gmotor hajtja és részben a volt simbin(gtr,gt legends) tagjai készítették a shiftet, mint ahogy ebben a cikkben is részletezik hsw cikk
szóval a grid önerőböl alkotott vmi szenzációsat saját engine-el, az nfs meg simán megvette ami már bevállt, jól megtápolta és kész.
Mind a kettő nagyon rendben van, kivéve a drift részt abban a grid a király! -
Senya
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok érdekelt a Shift népszerűsítésében, de nem állhattam meg, hogy a sok Shift-et ócsároló hozzászólásra ne reagáljak valamit.
Üzenem azoknak akik szerint a Shift egy gyenge GRID klón, hogy a GRID nevetséges fizikával és irányítással van megáldva a Shifthez képest.
Nekem ne mondja senki, hogy egy GT autóval a GRID-ben szinte fékezés nékül be lehet venni mondjuk a SPA 7-8 kanyarját...
Próbáld csak meg ezt a a Shiftben, elszállsz a fenébe. Persze előtte kapcsolj ki minden segítséget (ESP, Stability, stb.).
Szerintem nincs baj a Shifttel, nagyon szép grafikájú élvezhető játék, a GRID is teljesen élvezhető csak könyörgöm ne hasonlítsuk már a Shifthez...Egyébként a Codemasters jövőre hozza az F1 2010-et (remélem), örültök?
-
G4ng3r
tag
Próbáld ki a demot (vagy azt a verziót amiről itt nem beszélünk
) , és döntsd el. Amúgy steamen pár napja kapható...
Érdemes még az rfactort is kipróbálni, rengeteg mod van hozzá, nagyszerű F1-esek is.
+ha veszel vmit akkor dobj mellé egy Richard Burns Rallyt is kb. 1000Ft, nem mai darab, de még mindig nincs nála jobb rally szimulátor. -
ManUnited
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4232 üzenetére
Most már tudjuk hogy ezért volt a nagy raktárpucolás és áresés mindenhol a momo-val és a g25-el is
Überkonzol kiírás: Sajnos a LOGITECH úgy döntött, megszünteti a G25 kormányt.
Helyette az utód a G27 kormány kapható.
Most AKCIÓS áron vásárolhatod meg.
90000 Ft. helyett, 59900 forintért ! -
Kloss
őstag
Szia!
Shift hát igen, valóban az
TDU az arcde és a sim között van valahol, de élvezetes vele autókázni, ha éppen olyanja van az embernek.
Szerintem olvasd el -ha még nem tetted- neilszab írását a kormányokról, beállításokról, szimulátorokról. A leírásban találsz szimulátorokat, közülük válogass kedvedre valót. Race sorozatot én nagyon szeretem, talán az LFS áll a szimuláció élén, de ebben majd kisegít aki jobban ismeri.
Bármelyikkel belecsöppenhetsz, az elején használj vezetési segédletet, később fokozatosan kapcsold ki őket. -
Roxeus
tag
válasz
tigipuf #4227 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor én ezt a leírást követtem (mégegyszer hangsúlyozom Vista x86 alatt) és pár próbálkozás, meg drivervariálás után sikerült FFB-t varázsolni.
A driverét az utolsó "búcsúkör" után uninstalláltam, de most megnéztem, és ez a regkey amit törölni kellett valamiért visszaíródott a helyére.
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy működni fog Win7 x64 alatt, de szerintem egy próbát mindenképpen megérne...Persze a helyetekben egy backup-ot készítenék a kitörlés előtt a szóban forgó regkey-ekről.
Szerk.: link javítva...
-
spadge
tag
Sziasztok! Még kezdőnek is kezdő vagyok ebben a témában, viszont érdekelnek a szimulátorok.Most szereztem egy szinte zsír új momo-t.Tudom, vannak gondjai, és nem is a legpontosabb kormány, de szerintem nekem még egy kis ideig jó lesz.
A kérdésem valójában az, hogy milyen szimulátort ajánlanátok nekem, amivel belecsöppenhetnék a dologba, és gyakorolhatnék.Eddig kipróbáltam a kormányt a Shift-tel, meg a TDU-val.Hát....shift nagyon trágya.Tdu tetszik, de inkább arcade, mint sim.
Szóval, mégis mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm! -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4224 üzenetére
Dettó
Mik a tapasztalatok? (Nálam überkirály a cucc a MOMO-hoz képest....)
-
tome0001
Topikgazda
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy logitech formula force ex kormányom, és az a probléma vele hogy a kormány néha berángat egy kicsit egyenesekben, még akkor is ha ki van kapcsolva a ffb (mind a játékon belül mind pedig a win-ban), de ha kihúzom a tápkábelt akkor viszont tökéletes, csak ugye akkor meg nem huzza középre a kormányt.
Mit javasoltok? Előre is köszi: Tomi
-
ManUnited
aktív tag
G27 akciós az überkonzolban 90ezer helyett 60ezer! Nem reklámozni akarok csak gondoltam szólok mert az Árgép ezt az akciót még nem tudja
G27 akció
-
Márton
nagyúr
válasz
Nálam: semmi => Momo
Ideje volt már -
JColee
őstag
válasz
és milyen?
-
Roxeus
tag
válasz
tigipuf #4187 üzenetére
Valaki segítsen már az exkormányom új tulajdonosának...
Persze FFB nélkül is lehet játszani, de közel sem nyújt olyan élményt, mint amit elvárnánk tőle.
Nekem XP alatt tökéletesen működött (gyári driver cd-vel), illetve Vista x86-on is ment rendesen a legújabb meghajtóval. Ha jól emlékszem, akkor akkor az első próbálkozásomnál valami registry entry-t is ki kellett törölni a joystick-ok bejegyzései közül, hogy jó legyen. -
Motion_Blur
félisten
Mai naptól: MOMO => G25
Ideje volt már
-
Ronyman
aktív tag
Segítséget szeretnék tőletek kérni:
Szeretnék venni egy kormányt most itt 2 jöhet szóba a MOMO racing vagy a DFP. DFP-t tudok most olyan 16500ft-ért szerezni. Viszont amit mindenképpen megkérdeznék, hogy a bolt árlistájában Driving Force Plays-nek van írva, meg nincs elvileg odaírva, hogy pedál is van hozzá. Valamint a bolt árlistájában a DFP GT képe szerepel. A logitech honlapján nem szerepel, PLAYS- csak PRO. A prohoz sincs odaírva, hogy lenne hozzá pedál, de a kormány kalauzban szerepel.
Na most akkor ez elírás és vegyem nyugodtan a DFP-t úgyis lesz hozzá pedál?
-
Kloss
őstag
válasz
ManUnited #4216 üzenetére
A beállításnál annyit nézz meg, hogy a fék milyen pedálállásban fog be teljesen.
Az is gond lehet, hogy alig nyomod be a féket és már állnak a kerekek. Valamelyik szimulátornál jártam úgy, hogy alig nyomtam be a fékpedált és azt vette a teljes úthossznak.
De ha kics1 javaslatát megfogadod, biztos beveszi a kanyart -
ManUnited
aktív tag
válasz
kzoltann #4219 üzenetére
Ok, köszi asszem Hétfőn megveszem és kipróbálom. Olyasmi lehet mint a GT5P-ben a Driving line, meg asszem Shiftben is van ilyesmi csak én mindig kikapcsolom ezeket
. Bár a GTR nyilván más szint
. Arról nem tud vki hogy a GT5 mennyire jó a szimulátorok között?
"Az megszüntetné ezeket a bocsáss meg de buta kérdéseket." Ezt meg jobban magamra vettem mint kellett volna csak elég sz*r hetem volt és le kellett vezetnem vkin és ez most te voltálsry.
-
kzoltann
aktív tag
Bocs, ha így jött át. A legegyszerűbb megoldás ha nem fékezel gázadás közben kanyarban. A GTR 2 driving school része pedig megtanítana a megfelelő kanyarvételre. Mutatja színekkel, hogy mikor fékezz, adj gázt meg ilyesmi. Ha azután ezek jól mennek azután kezdj el setupolni. Ilyen egyszerű
-
Lui76
őstag
Én használtan vettem a momo kormányom , kb 2 éve .
Még nem szedtem szét egyszer sem , nem állítódott el semmi.
- játékidőm 95%-ban rFactor, GTR2 ,GTLegends, rendszeres online bajnokságok , és
tényleg nem érzékeltem problémát.
Ettől függetlenül várom hátha egyszer megpurcan és egy DFGT-t vehetnék vagy ami épp akkorra ilyen kategóriában lesz. -
ManUnited
aktív tag
válasz
dangerzone #4209 üzenetére
Kormány Kalauz
Nekem ez segített választani -
ManUnited
aktív tag
Na kipróbáltam a GTR demoját. Egy vmi nem tetszett benne bár lehet hogy beállítás kérdése és a hiba nálam van
Szóval ha fékezek akkor nem kanyarodik az autó. Ahogy felengedem a féket már kanyarodik is. Száraz pálya volt nem esős úgyhogy az se lehetett. Erre tudja vki a megoldást? Mert szerintem ilyet egy autó nem csinál.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kormányt venni a számítógéphez, mert már nagyon gáz nyilakkal irányítani a kocsikat.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok valamilyen jó ár/érték arányú kormányt ajánlani?
Illetve még azt szeretném tudni, hogy mennyire fontos a garancia ezekre a cuccokra, hamar elromolhatnak?
Valamint jó ha váltó is van hozzá, vagy úgy is okés a játékélmény, ha a kormányon lévő gombbal váltasz?A válaszotokat előre is köszi!
-
ManUnited
aktív tag
Tegnap megjött a DFGT-m
Elsőre egy kis Shift volt aztán hamar meguntam és átnyomtam PS3-ra a GT5P-re. Első versenyemen majdnem 2 másodpercet adtam magamnak a controlleres időmhöz képest
Hihetelen jó a kormány. A Shift meg jó lesz kikapcsolódásnak ha nem akarok annyira komolyan menni csak jó és szép autókkal körözgetni
Nagy köszönet neilszab-nak és a Kormány Kalauz írásának, ez segített nagyon sokat a választásban. Most a TDU beszerzésén gondolkozom mer az még bill-el is nagyon tetszett hát akkor milyen lehet így?
Ezzenel én is beléptem a boldog kormánytulajdonosok körébe
Lehet a GTR-t is beszerzem, nevetségesen olcsó.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #4203 üzenetére
jaja ez nálam is volt, szerintem is a pedál nem gond, csak addig idegesít, amíg meg nem javítja az ember
ez a középállásból elmászás meg tök igaz
g25höz képest gödörbe sincs -
Chrys_
addikt
válasz
Motion_Blur #4201 üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4203 üzenetére
köszi az infót.
sajnos mindig előjönnek újabb infók.
már épp a megrendelés előtt álltam, de időben szóltál, mert ilyen
"úgymarad a kormány" hibával még 13-t sem biztos hogy megér.
Aki több évet nyúzta lelkesen, azt ez miért nem zavarta? -
Motion_Blur
félisten
Hali!
MOMO-t a klasszikus pedálhiba miatt nem cserélik ki. Viszont nagyon egyszerűen orvosolni lehet. Nekem 2 éve van meg és a pedálhiba 1 év után jött elő, ami abból állt, hogy a gázt nyomva a fék is befogott egy kicsit. Szétszedtem a pedálokat, a potikat megmosdattam gyógyszertári alkoholban, majd a tengelyben lévő részére szigszalagot ragasztottam. Pár napja a gáz nem mindig hozta padlónál a 100%-ot, ezért most ugyanazt megcsináltam, amit tavaly. Azzal a különbséggel, hogy a szigszalag helyett most mást használtam: olyan anyag mint a cellux, csak nem átlátszó, sokkal erősebb és brutálisan ragad. Ebből ragasztottam egy-egy réteget, na ez biztos, hogy nem jön le egy jó ideig. Szal 2 év alatt kb 2. óra munka volt amit rá kellett szánni a kormányra, meg mondjuk 1000 Ft. A MOMO-val nem itt van a legnagyobb probléma, hanem a kormánynál. Sajnos nekem is elmászott a középállás, és ami már új korában is nagy gond volt: hirtelen kormánymozdulatoknál (ellenkormányzásnál) "úgymarad" a kormány, azaz pl. egyenesen mész, de a kormány keresztben áll a kezedben. Ebből kifolyólag nem igazán lehet határon autózni.
Várom már a G25-öt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest