Hirdetés
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Ha tudnád hány embernek segítettem már az "interneten", biztosan nem írogatnál ilyeneket. A sok szemétről, amit találat gyanánt kénytelen vagy elolvasni, nem is beszélve...
Ettől függetlenül köszönöm a válaszod!Van egy kis fenntartásom! Itt azt olvasom, ha jól olvasom, hogy nem mindegy milyen kernelt teszel fel:
sunxi
3.4.103, de a 90-s is itt van
Vagy ez itt már nem csak a kernel? Mi a helyzet az olyan cuccokkal, mint az Allwinner, akik nem támogatják rendesen a linux fejlesztőket? Én úgy látom, hogy külön verziókat kell fejleszteni, amit a LeMaker vállalt fel. Vagy nem jól értem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest