Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Koszonom nektek!
#742 suste:
- egy tok egyszeru routerem van, egy 3e ft-os tenda, ennek meg is van az oka
- ugy ertem, h a netet a router szolgaltatná wifin keresztul a kis kartyaPC-nek (a routeren egyetlen kabeles lehetoseg van, ez van a nagy PC-be dugva)
- "egy jobb router tud torrentezni és samba-n / ftp-n / dlna-n megosztani, és akkor nem kell + eszköz" -> nos, ehhez semmit nem ertek, es nem tudom, h hogyan mukodne ez (hogyan is?), ha a nagy PC-m nincs bekapcsolva. Plusz egy kis málna (banan, narancs) egesz mas, en meg szeretek kütyüzniAz altalad emlitett router arban cirka ott van, mint az a TPlink.
- a linuxok gyakorlatban mit tudnak? Marmint mennyire vannak lebutitva, mire elegendoek? (1080)
- lubuntut nem probaltad?#744 azbest:
- ertem, ettol fuggetlenul az altalam emlitett feladatokra (stream, torrent es letoltes, 1080 filmnezes, Sata, HDMI) melyik hardware-t latod jelenleg a legjobbnak? Overkill nyugodtan lehet a dolog, es a tartossag jegyeben is persze. (mondjuk 100$-t nem szivesen adnek erte) Raspberry, Banana, Orange, Odroid...?
- a windowsos dolgot nem tudtam, ennyire nem fontos, nem akarom beleasni magam ennyire melyen es ugye ertelme se lenne
- itt jobb eredmenyeket mutat a banana
- windows ennyire mar nem erdekel, a cikkeket olvastam amugy, azok mar abba a kategoriaba esnek, amitől mar nekem akar asztalira is eleg lenne a dolog, bar amiota CAD/CAM-re kell a nagyobbik vas, oda kell a nyers ero, mozizni, toltogetni meg eleg lenne egy kisebb gep
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest