Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor-ka
tag
Sziasztok! A M$ kiadta az első "tesztváltozatát" a Raspberry Pi 2-re tervezett Windowsnak.
Feltettem.
Egész életemben nem fejlesztettem WP-s, vagy metrós appokat, így gőzöm se volt hogy mi merre hány méter. Le tudtam szedni a Microsoft-féle metrós RDP klienst egy .appx fájlban. A raspberry-n futó windows webfelületéről fel lehet rá tenni appokat. Megpróbáltam, hiányolta a dependency fájlt, amiről azt se tudom hogy micsoda
Próbáltam ARM-ra portolt exe fájlokat elindítani rajta, mint pl a PuTTY, de parancssorból (távoli Powershell) nem indult, automatikus indításban se indult, így nem sok sikerrel jártam.
Viszont igen, hálózaton el lehet érni Powershell-el, és a gép IP-jét a böngészőbe beírva kapunk egy szép kis kezelőfelületet, ahol lehet rá feltenni dolgokat, meg lehet nézni grafikonnal a proci-, és IO használatot, a futó folyamatokat, szolgáltatásokat, amolyan feladatkezelő-szerűség. Van egy végtelenségig leegyszerűsített eszközkezelő is a webfelületen.
Mindenesetre nekem tetszett, igaz, nem sokmindent tudtam vele jelenleg kezdeni, mivel egyáltalán nem értek a metrós programokhoz, de azért megért egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest