Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
na, qBittorrent lett a nyerő, gyakorlatilag stabil 10-11 mb/s -el jön az adat és van grafikus felület is
a telepítése kicsit kalandos volt, de megoldottam végül
először simán sudo pacman -S qbittorrent -el próbáltam, így nem találta a csomagot
majd UAR -ból próbáltam, először sudo pacman -S yaourt majd yaourt -S qbittorrent
ez közölte, hogy nincs armv7 -re qbittorrent...de annyiból hasznos volt hogy legalább a szükséges qt csomagokat feltette
szóval letöltöttem a qbittorrent oldaláról a forrást és lefordítottam magamnak...
tar -xvf <letöltött tar file elérési útja>
cd <kicsomagolt qbittorrent mappa elérési útja>
./configure
/usr/bin/make
sudo make installsokáig csinálta de végül kész lett és működik szépen, stabilan
szzóval aki torrentezni akar ilyen ketyerén az qBittorrent -et próbálja ki mindenképp
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest