Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyszerűen azt fogják mondani, hogy az adott címből nem készül fizikailag megvásárolható kiadás
Most még készül? Milyen címekből? Ki veszi ezeket lemezen?
Konzolokkal nem vagyok képben, ott még valamilyen mértékben szokás lemezen venni játékot?
PC-n amennyire látom a 100+ GB-os játékok világában már egyáltalán nem. -
Pikari
veterán
Az AAA már rég nem a szórakoztatásról szól, hanem a behemótok piacra lépéséről, a ezek által a gaming kultúra elfoglalásáról, a professzionális marketinggel és influenszerekkel megtámogatott pénzzsebelésről. A valódi gaming már réges rég átment a B és C class gamekre. Rendkívüli módon sajnálni tudom azokat a fiatalokat, akiknek a twitteren az arcába villantják a legújabb wasd-vel irányítható nagyköltségvetésű trash mozifilmet, és beadják nekik, hogy ez a gaming.
-
Engem is jobban érdekelnek a régebbi játékok vagy azok felújításai. Nem nagyon van már kedvem az ilyen modern AAA játékokhoz. Az utolsó játék amit vettem az a Warcraft Battlechest de a Reforged már megvolt abból. Azelőtt meg szerintem vagy BF4 vagy Cnc: Red Alert Remastered? Franc tudja már. Ja nem, volt még egy Doom + Doom 2 amit véletlen megvettem GOG-on pedig már megvolt steam-en, de GOG esetében nem bántam. Doom Eternal, Black Mesa és Halo Master Chief Collection volt amit a Warcraft-ok előtt vettem. Szerintem ha 10 játékot vettem az elmúlt 5 évben akkor sokat mondtam.
-
GreatL
őstag
Én már eddig sem nyertem sokat a videojátékokkal... 20 évig vásároltam őket, nagyjából az utolsó tíz év termése képes még normálisan futni, de már az utóbbi két évben nem vásároltam semmit, a régi címeket pörgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest