Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhit86
csendes tag
egyszerűen azt fogják mondani, hogy az adott címből nem készül fizikailag megvásárolható kiadás
Most még készül? Milyen címekből? Ki veszi ezeket lemezen?
Konzolokkal nem vagyok képben, ott még valamilyen mértékben szokás lemezen venni játékot?
PC-n amennyire látom a 100+ GB-os játékok világában már egyáltalán nem. -
Pikari
addikt
Az AAA már rég nem a szórakoztatásról szól, hanem a behemótok piacra lépéséről, a ezek által a gaming kultúra elfoglalásáról, a professzionális marketinggel és influenszerekkel megtámogatott pénzzsebelésről. A valódi gaming már réges rég átment a B és C class gamekre. Rendkívüli módon sajnálni tudom azokat a fiatalokat, akiknek a twitteren az arcába villantják a legújabb wasd-vel irányítható nagyköltségvetésű trash mozifilmet, és beadják nekik, hogy ez a gaming.
-
Engem is jobban érdekelnek a régebbi játékok vagy azok felújításai. Nem nagyon van már kedvem az ilyen modern AAA játékokhoz. Az utolsó játék amit vettem az a Warcraft Battlechest de a Reforged már megvolt abból. Azelőtt meg szerintem vagy BF4 vagy Cnc: Red Alert Remastered? Franc tudja már. Ja nem, volt még egy Doom + Doom 2 amit véletlen megvettem GOG-on pedig már megvolt steam-en, de GOG esetében nem bántam. Doom Eternal, Black Mesa és Halo Master Chief Collection volt amit a Warcraft-ok előtt vettem. Szerintem ha 10 játékot vettem az elmúlt 5 évben akkor sokat mondtam.
-
GreatL
őstag
Én már eddig sem nyertem sokat a videojátékokkal... 20 évig vásároltam őket, nagyjából az utolsó tíz év termése képes még normálisan futni, de már az utóbbi két évben nem vásároltam semmit, a régi címeket pörgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Amely vállalatok csak fizikailag elérhető terméket kínálnak, kénytelenek lesznek árakat emelni, vagy lemondani a termék gyártásáról.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest