Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
Google Translate-ot használnak orrba-szájba, úgy tűnik el sem olvassák az eredményt.
Indexen vettem észre, hogy valamelyik ott "dolgozó" "tehetség" a cikkében valami olyat írt, hogy kb "sínen közlekedő páncélos". Ezt véletlenül tudtam, hogy lánctalpasra kellett volna fordítani (tracked vehicle). Máskor egy cikket (legalább behivatkozták az unian cikkét) egy az egyben átemeltek orosz nyelvről fordítva, amiben így ellentétes értelműre sikeredtek olyan lényegtelen apróságok, hogy ki lőtt és kit lőttek. Ha ugyanazt a cikket az unian oldalán átváltottam ukrán nyelvre és azt adtam be a Google Fordítónak, akkor már helyes eredményt adott. Szóval bizonyos híroldalak esetén jobb lenne az AI, de legalábbis nem lenne rosszabb. -
peppa
tag
A végén még kiderül, hogy az online média fogyasztással eltöltött emberi tevékenység nagy része nem túl értelmes időtöltés...
Volt az a vicc, hogy minden szál cigi elvesz 2 órát az életedből, hát egyre több minden helyett inkább egy cigit választanék... mondjuk nem dohányzom az még a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi