Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
Google Translate-ot használnak orrba-szájba, úgy tűnik el sem olvassák az eredményt.
Indexen vettem észre, hogy valamelyik ott "dolgozó" "tehetség" a cikkében valami olyat írt, hogy kb "sínen közlekedő páncélos". Ezt véletlenül tudtam, hogy lánctalpasra kellett volna fordítani (tracked vehicle). Máskor egy cikket (legalább behivatkozták az unian cikkét) egy az egyben átemeltek orosz nyelvről fordítva, amiben így ellentétes értelműre sikeredtek olyan lényegtelen apróságok, hogy ki lőtt és kit lőttek. Ha ugyanazt a cikket az unian oldalán átváltottam ukrán nyelvre és azt adtam be a Google Fordítónak, akkor már helyes eredményt adott. Szóval bizonyos híroldalak esetén jobb lenne az AI, de legalábbis nem lenne rosszabb. -
peppa
tag
A végén még kiderül, hogy az online média fogyasztással eltöltött emberi tevékenység nagy része nem túl értelmes időtöltés...
Volt az a vicc, hogy minden szál cigi elvesz 2 órát az életedből, hát egyre több minden helyett inkább egy cigit választanék... mondjuk nem dohányzom az még a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Tenisz topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest