Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
A legtöbb oldal agyig van pakolva reklámokkal, aztán mikor elkezdem olvasni a cikket, akkor a harmadánál közli, hogy csak akkor olvashatom tovább, ha veszek ilyen-olyan tagságot, aminek az ára párszáz ft-tól párezer ft-ig terjed. Ez nagyon visszataszító számomra. És nagyon nem ingyenes.
Elhiszem, hogy vannak egy magazinnak működési költségei, de erre akkor kellene gondolni, mikor elindítják.Ma már rengeteg híroldal van, könnyű másikat találni, hnoha, igényes függetlent nem egyszerű, de meglehet ezt úgyis oldani mint a telex-nél, hogy a lap alján megjegyzi, hogy ha van rá módod akkor támogass. Adtam kis már nekik. De ahol kvázi nekiáll zsarolni az oldal, hogy csak akkor olvashatom el a cikekt, ha fizetek, na azt szoktam villámgyorsan bezárni.
(az aláírásodba szerintem a kínai vasút, és az akksigyárak is beleférnek lassan
Zuglói építkezésről nem is beszélve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest