Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
Google Translate-ot használnak orrba-szájba, úgy tűnik el sem olvassák az eredményt.
Indexen vettem észre, hogy valamelyik ott "dolgozó" "tehetség" a cikkében valami olyat írt, hogy kb "sínen közlekedő páncélos". Ezt véletlenül tudtam, hogy lánctalpasra kellett volna fordítani (tracked vehicle). Máskor egy cikket (legalább behivatkozták az unian cikkét) egy az egyben átemeltek orosz nyelvről fordítva, amiben így ellentétes értelműre sikeredtek olyan lényegtelen apróságok, hogy ki lőtt és kit lőttek. Ha ugyanazt a cikket az unian oldalán átváltottam ukrán nyelvre és azt adtam be a Google Fordítónak, akkor már helyes eredményt adott. Szóval bizonyos híroldalak esetén jobb lenne az AI, de legalábbis nem lenne rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest