- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
Google Translate-ot használnak orrba-szájba, úgy tűnik el sem olvassák az eredményt.
Indexen vettem észre, hogy valamelyik ott "dolgozó" "tehetség" a cikkében valami olyat írt, hogy kb "sínen közlekedő páncélos". Ezt véletlenül tudtam, hogy lánctalpasra kellett volna fordítani (tracked vehicle). Máskor egy cikket (legalább behivatkozták az unian cikkét) egy az egyben átemeltek orosz nyelvről fordítva, amiben így ellentétes értelműre sikeredtek olyan lényegtelen apróságok, hogy ki lőtt és kit lőttek. Ha ugyanazt a cikket az unian oldalán átváltottam ukrán nyelvre és azt adtam be a Google Fordítónak, akkor már helyes eredményt adott. Szóval bizonyos híroldalak esetén jobb lenne az AI, de legalábbis nem lenne rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest