Hirdetés
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
Szerintem rossz hozzáállás, hogy crypto pénzzel akarunk védekezni az állam ellen. Először is azt kéne elérni, hogy ne kelljen az állam ellen védekezni. Ha, akkora gebasz lesz, hogy szükséged lesz egy crypto biztonsági hálóra, akkor kicsi rá az esélyed (kevés ember része annak a kiváltságos csoportnak magánszigettel), hogy akár crypto biztonsági hálóval is túléld a dolgot. Inkább, arra kéne törekedni, hogy szerény kicsiny társadalmunk intézményeit addig kalapáljuk, amíg azok a tűzoltás szerű ötletelés, vagy idegen befolyás látszatát keltő működést fel nem váltják a többség érdekeit fenntartható módon szolgáló, közérthető, átlátható működéssel, ami növeli irántuk a bizalmat.
Bár Satoshi Nakamoto megtalálta a lehetőségét egy bizalom nélkül működőképes fizetőeszköznek, de a társadalom működéséhez szerintem valamilyen szintű bizalom továbbra is szükséges és ebben nem is számítok változásra. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest