Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
Aktív témák
-
XDmanus
tag
Hoppá, ég az osztrák bajnok!!!!: Dudelange(Lux)-Salzburg(Aut) 1-0 78. perc
-
Sztbeni
őstag
válasz
XDmanus #43498 üzenetére
a citynek annyira nem szurkolok, csak szimpatizálok. Amúgy azért szeretem őket, mert utálom a mu-t, amiért az összes hülyegyerek ismerősöm nekik szurkol, úgy hogy két játékost nem tud felsorolni. Ezért kezdtem el velük szimpatizálni, nameg Džeko miatt, aki az egyik legnagyobb kedvencem
-
XDmanus
tag
válasz
Sztbeni #43487 üzenetére
"A Vidit pedig azért nem bírom, mert egy semmilyen csapat most tele lett tömve pénzzel, politikai okokból."
Ezzel a résszel nagyjából egyet értek, csak ez épp nem eléggé hiteles egy olyan írásából, aki a PL befejezte után kb 10 perccel a következőt írta: Ezaz, bajnokok lettünk!
Ejnye-bejnye annak, aki bort iszik és vizet prédikál
A Spanyolos dologhoz meg annyit, hogy nekik nem kell egymásnak szurkolni, hogy minden évben le tegyenek valamit magukhoz mérten a nemzetközi porondon, mivel a Spanyol bajnokságot még jegyzik, ezért most bátran kijelentem, hogy bármelyik Barca/Real fan előre aláírná, hogy a következő 5 évben nem nyernek semmit nemzetközi porondon, de viszont a következő 5 bajnoki címet ők zsebelik be! Lehet itt jönni, hogy melyik csapat hanyadik lett a magyar bajnokságban, de nekünk ilyenkor kéne eredményeket hoznunk, hogy valami előrelépést tudjon bemutatni a focink, majd ha mi is ott tartunk, hogy 4 csapatunk indul a BL-ben, 3 pedig az EL-ben, akkor majd ráérünk rivalizálni egymással, de most minden kis eredménynek örülni kell! Akár melyik magyar csapat is érje azt el!
-
baluka26
veterán
Gondolom milyen kevés pénz áll a házhoz
-
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #43493 üzenetére
Nekem is mindig ez jut eszembe róla,ahogy arról a hazai Real üzletláncról is
-
homeless09
őstag
Bocs a nem az oldal méretéhez passzoló kép méretért, direkt volt
-
7600 GS
addikt
válasz
Sztbeni #43487 üzenetére
Hogyishijják', te ilyen összeesküvés-elmélet gyártó vagy. Az esetben meg sem fordult a buksiban, hogy a DVSC azért sikeres, mert beért az ott elvégzett munka? Nem véletlen indultak ők a BL-ben 2008-ban. Örültem is nekik, mert abban az évben nem sok Real sikernek örülhettem.
Ha egy kicsit több tapasztalattal rendelkeztek volna, akkor simán szereztek volna 1-2 pontot. Az meg hogy 0-2-ről nyert a Debrecen 5-2-re, az nem a csalásra bizonyiték, hanem arra, hogy béna a csapatod. Vagy akkor talán az Arsenal is csalt, mikor ugyanigy 0-2-ről 5-2-re verte a Tottenhamet? Na ugye.
A hasonlatod pedig teljesen rossz, mert a Spanyoloknak vannak nemzeti sikereik elég gyakran, tehát nincsenek úgymond egy másik csapatra utalva, hogy na majd talán ők elérnek valamit, mig nekünk, magyaroknak minden kis nemzetközi sikernek örülni kéne, de sajnos sok olyan ember van mint Te, ezért tartunk ott, ahol.
Megjegyzem, hogy semmi közöm a DVSC-hez, mert kecskeméti vagyok.
Marci
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #43489 üzenetére
sose voltál
-
homeless09
őstag
Magyar létemre nem szeretem a magyar focit, és hidegen hagy az összes magyar csapat. Akkor én sem vagyok igazi magyar?
(#43490) pohár: Van a családban angol, nem is egy, de én világ életemben magyar állampolgár voltam
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sickboy25 #43475 üzenetére
Én MAGYAR vagyok, de a DVSC-t olyan szinten nem bírom, hogy elnyomja a magyarságot a csapat iránt érzett utálat! A Honvédot se szeretem különösebben, mégis tiszta szívből örültem a múltkori továbbjutásuknak
. Tavaly a Paksnak és a Fradinak is szurkoltam, hogy minél tovább jussanak. Két csapat van, akiknek nem tudok szurkolni, ez a kettő: DVSC, Videoton. Hogy miért? A Debrecen ott csal ahol tud, és még a pofájuk is nagy. Nem egy DVSC meccset láttam, ami eléggé bundagyanús volt. 3 ZTE-Debrecen meccs is eléggé érdekes volt a közelmúltban. Erre mondhatjátok, hogy csak azért mondom, mert elverték a Zetét. De nem. 2:0-ra, és 5:2-re lett elverve a ZTE, mindkét meccset láttam, az egyiket a helyszínen. Olyan sincs, hogy 0:2-ról 15 perc alatt 5:2 lesz. Verték el jobban is idén a Zetét, a Honvéd 4:0-ra, az ETO 5:1-re. Mégsem mondom azokra, hogy bunda lett volna. Ebből remélem megértitek, hogy miért nem bírok nekik szurkolni. Pedig magát a várost nagyon szeretem, és van onnan származó haverom is. De mégsem tudok kicsit sem szurkolni nekik.
A Vidit pedig azért nem bírom, mert egy semmilyen csapat most tele lett tömve pénzzel, politikai okokból. Miért nem kap ennyi erővel pénzt, a ZTE, a Paks, a Győr vagy bármely másik csapat.Remélem érthető voltam, és mindenki megérti, hogy miért nem tudok ezeknek szurkolni. És szerintetek egy barcelonai Barca drukker például (vagy más példa is lehetne) szurkol a Realnak a BL-ben, csak azért mert spanyol? Nem hiszem.
-
Ps Vita
őstag
-
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #43480 üzenetére
Sajnálom és elnézést kérek mindenki és minden magyar és magyar érzelmű nevében, mert tudom milyen rossz lehet! De sajnos ezeket az egyéneket nem lehet kiszűrni és szégyellem ilyenkor, hogy magyar vagyok, mert sajnos az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások miatt utál minket mindenki és ez alapján ítélnek meg engem is, sokan azt sem tudják, hogy mit beszélnek csak jár a szájuk!!
-
venember83
nagyúr
Örülök, hogy a digózás után eljutottunk a románozáshoz is. Ez az, csak így tovább!
-
Sztbeni
őstag
Mit tippeltek a DVSC meccsre? Én 2:0-at az albánoknak
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #43468 üzenetére
Schwein rengeteget volt sérült. Badstuber sztem semmi extra, az EB-n kifejezetten gyenge volt. Raul meg azért eléggé adta a Schalke-ban idén, az Európa-Ligában is jól teljesitett. No meg ugye ez volt az utolsó komoly idénye, mert ugye már nem Európában rúgja a bőrt.
Marci
-
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #43467 üzenetére
Schweini is beférne és ha Ibra bent van akkor bőven Gomez is(de most komolyan
),Ribéry egyértelműen
Ha Coentrao benne van Badstuber is simán benne lehetne,de inkább Hummels(tudom nem Bayern-es de simán megérdemelné),meg ugye Lahm
Plusz: Raul azért nem futott akkora szezont(persze legenda de sokan jobban megérdemelték volna),Xavi-t meg gondolom mindig be kell rakni még ha nincs is jó szezonja
Na mind1 remélem Iniesta vagy Iker kapja,de mostanában az ilyen címek elvesztették az értéküket nálam amikor Messi-t 2010-be aranylabdát kapott. -
Ps Vita
őstag
-
pohár
félisten
Juhár Tamás
Aki hiányolja már az olasz labdarúgást, szombaton ne hagyja ki a Milan, Juventus és az Internazionale részvételével élőben a TIM Trophy-t Bariból. 20.45-től a DIGI Sporton -
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #43463 üzenetére
Vannak elég vicces esetek rajta,de az vicc ,hogy nincs rajta Bayern játékos,simán megérdemelnék sokak helyett a listán szereplést
Nem baj majd jövőre triplázás után rajta lesznek
2014-be mg Özil-é az aranylabda -
venember83
nagyúr
Végre ismét vannak juventusos játékosok egy ilyen kaliberű listán: [link]. Esélyük sincs nyerni, de nem is ez a lényeg.
-
baluka26
veterán
AZTAKURVA
Heskey has never missed a penalty, Messi has
Heskey has 61 caps for England, Messi has 0.
Heskey has scored 7 goals for England, Messi has 0.
Heskey has scored 100+ goals in the Premier League, Messi has never scored in it.
Heskey undoubtedly has a larger cock than Messi.
Heskey is black, Messi isn't.
Heskey's feet are size 15, Messi's are a tiny size 10.
Emile's shots go out for throw-ins, Messi's don't.
Heskey's bitch is sexier than Messi's bitch.
Heskey misses a lot because he doesn't want to upset the goalkeepers feelings, Messi just scores all the time because he's a twat.
Heskey has played in more World Cups than Messi.
Emile has played for more clubs than Messi, meaning he is more versatile.
Heskey has been bought for bigger transfers fee than Messi ever has.
Heskey quite clearly has a better haircut than Messi.
Messi played shit in the Champions League Semi Final against Chelsea, Heskey didn't.
Heskey has never had a bad game in La Liga, Messi has.
Heskey weighs much more than Messi, making him the better man.
Heskey can play without Xavi and Iniesta.
Heskey changes clubs regularly, as he wants to give everyone a chance with his brilliance, Messi just stays at Barcelona.
Heskey has better strength, heading accuracy and aggression on FIFA 12 (the only attributes that matter).
Heskey has played more times in the Euro's than Messi.
Messi has never made a girl orgasm, Heskey does by simply staring into a womens eyes.
Heskey's middle name is 'William Ivanhoe', which is far better and cooler than Messi's middle name 'Andrés'.
Heskey has had shit managers such as Alex Mcleish and Steve Bruce, whereas Messi has had Pep Guardiola
Heskey can play at Centre Back, Messi can't -
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #43457 üzenetére
Ha a Third Division-be kerülne a Rangers,kb. 20 csapat menne tönkre Skóciába 2015-ig
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #43454 üzenetére
ezt miért éri meg a dándínak?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #43454 üzenetére
-
homeless09
őstag
"A Dundee Utd csapata hajlandó lenne feláldozni magát és átadnák a helyüket a Rangers-nek. Így a Rangers az 1. osztályban folytathatná, ők pedig a 4.-ben."
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #43440 üzenetére
De az a Barca volt. Őket általában nem szekálja a sajtó. Egyébként biztos nem lesz a legdrább a felsorolt játékosok közül, mert idézem: A Marca szerint már csak 2 millió euró választja el Modricot a Real Madridtól. A végleges megállapodás 35 millió és 5 vagy 7 millió euró kiegészítő bónuszról szólhat, aminek pontos mértéke a játékos pályára lépésének és a megnyert címek számától fog majd eldőlni.
Csak ugye a kedves nso nem sorolható a legjobb hirportálok közé.
Na mindegy, én már várom ezt a Modric gyereket, Alonso mellé remélhetőleg úgy fog passzolni, mint ahogy JM eltervezte.
Marci
-
vans?
őstag
"Modric a Real Madrid történetének egyik legdrágább játékosa lehet. Többe kerülhet a madridiaknak, mint Xabi Alonso (2009-ben 35.4 millió euró a Liverpoolnak), Karim Benzema (2009-ben 35 millió euró a Lyonnak), Sergio Ramos (2007-ben 27 millió euró a Sevillának) vagy éppen David Beckham (2003-ban 37.5 millió euró a Manchester Unitednak), illetve nagyságrendileg annyiba, mint a brazil Ronaldo, akit 2002-ben 45 millió euróért vettek meg az Internazionalétól." - forras: nso
bazze, remelem, meg fogja erni az arat...
-
agoka07
senior tag
Na nézz oda: [link]
-
pohár
félisten
találó kép
-
Ps Vita
őstag
Nagyon elszállóba a Juvések,mondjuk meg tehetik
-
Sztbeni
őstag
Nem rossz meccs eddig ez a román szuperkupa
. És Vass se játszik rosszul
-
Sztbeni
őstag
Hivatalos! Thiago Silva a PSG játékosa, 42 millió euroért.
-
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #43417 üzenetére
Tipikus...
-
homeless09
őstag
Wiener Neustadt-ban lesz a Fener-Newcastle... Sopronban nincs pénz biztosítani az eseményt....
-
7600 GS
addikt
-
pohár
félisten
-
hobizoli
nagyúr
-
válasz
venember83 #43397 üzenetére
ezzel egyetértek. olaszoknál a juvéhez húz a szívem, de a napoli komoly ellenfele lehet
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #43381 üzenetére
Hát szerintem biztos nagyon jó nője lehetett és mindenki azt dugta a csapatból, más racionális magyarázat nem létezik.
Marci
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #43401 üzenetére
erre most inkább nem lépek semmit...
Aktív témák
Hirdetés
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest