- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Huhh. Nem is tudom, hogy hány éves lehet a G-SR-em. Bár már nem járszok. Néha kapott egy kis trisós mosást, ezért nálam szép állapotban van még. És amint kiderült, netezésre is alkalmas!
Bár, érdekes volt, mert a "netezős egér" Microsoft Comfort Mouse 6000 kék (nem tudom a nevét) optikája nem működött vele. Ezért sokat pihent a dobozában is az évek alatt. De most megint aktív, a fiam használja a jó kis EC-1-gyel.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
CheGhost
aktív tag
Nem a műfajom a téma, de jó volt ezeket olvasni.
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
-
Mert lassú, és határozottan könnyű rajta megállítani a mozdulatot, ami az olyan tac shooterekben, mint a CS vagy a Valorant, általában előnyösebb, hiszen nagy az olyan playerek száma, akik alacsony sensitivityt használnak, nagy mozdulatokat tesznek, és a flickek célpontja jellemzően a fej. Az alsó linkelt videón láthatod, hogy mire gondolok.
A tartóssága nem valami fényes, de nagyban függ attól is, hogy hogyan használod. Sens/egér tömege/talpak minősége/mennyire passzírozod bele a felületbe az egeret/milyen gyakran tisztítod/milyen az általános páratartalom. Vannak, akiknél nem csak pár hónapig értékelhető, de a népszerűségéhez nyilván erősen hozzátett a prókat utánzó fanboyok lelkesedése is.
Arena shooterekben, mint mondjuk a Quake-ek vagy Doomok, esetleg a hibrid, de arénához közelebb álló játékokban (pl. Apex Legends, CoD-ok, Fortnite) jellemzően a gyorsabb padokat kedvelik, mert sokkal több a reaktív irányváltás és a vertikális manőver (az utóbbit tekintve kivétel a klasszikus Doom, mert ott egyáltalán nincs fel-le nézelődés, ha "hitelesen" játszol), plusz nem csak hitscan fegyverek vannak, amiknél a klikkelés pillanatában ott a találat, hanem akadnak projectile (pl. rakétavető, gránátvető, plazma, BFG stb.) és tracking aimet (pl. lightning gun) megkövetelő motyók is, ergo gyökeresen más, sokkal szerteágazóbb paramétereknek kell megfelelni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kell hát, csak inkább Artisan vagy PureTrak.
A high skillerek mindig is adtak a cuccaikra, 15-20 évvel ezelőtt is, csak a választék nem volt még olyan óriási, mint manapság. Kvékeztem versenyszerűen, meg kb. ismertem(/ek) kb. majd' mindenkit, aki Európában számít, de más FPS-ekben is van pár ezer óra, úgy írom ezt. Most már nem vagyok "hárdkór", de amikor előveszek valamit puttyogni (99 százalékban klasszik Doom), akkor azért nem casual a hozzáállás.
Egyébként hétköznapokra és dolgozni (vagy csak fesztelen kocajátékra) is sokkal kellemesebb egy értelmes pad, mint egy valamilyen lábtörlő vagy az asztallap. Egérrel, billentyűzettel vagy épp monitorral dettó ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
balaaazs
senior tag
A hardcore gémerektől kérdezem: ez úgy kell vajon, mint egy falat kenyér? Ha jól értem az első gyakorlatilag alklmatlan volt huzamosabb használatra.
Szóval értem, hogy kell belőle friss, de amikor én nyúzta még CS-t meg COD-ot (persze nem profi szinte, de nem voltam rossz, fene se emlkszik de arany kala meg sas vagy ilyesmi), azt a gamepadot használtam amit találtam, azzal az egérrel amit amúgy is használtam (hozzáteszem ez a logitech egér megvan már 10-15 éve, döbbenet)
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
ph Természetesen a Zowie G-SR-re, és annak leszármazottjára gondolunk, amely gyógyírt ígér a korábban felmerült problémákra.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest