Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<cafat>
senior tag
válasz
bucilali #9568 üzenetére
köszi, de nem hiszem h ez lehet a probléma, mindig változó időközönként jön elő, általában akkor játszhatok tovább ha állítok pl mem időzítést, vagy az előbb pl kitöröltem az egér drivert és miután vissza raktam tovább tudtam játszani és kivittem 2 részt, most megint fagy, és mindig máskor jön elő, vagy épp időtartamra tér el, de a játékban mindig ugyan annál a résznél fagy be...
ha állítok vmit akkor megint továbbjutok, azt megint befagy..... és ezt így tovább.....
és már megőrülök
most meg már írt vmit a memóriákra is: [link] -
Orbb
aktív tag
válasz
bucilali #9316 üzenetére
az uj bios nem hiszem hogy sokat segíteni...
igy a 2007.juniusi biosa a lapnak amitól kezdve támogatja a BE-procikat,ebbe most 10.07-i bios van...
ettől ujabb csak az 1terrabájtos winyo gondokat oldja meg,valamint támogatja a phenom procikat is...
idáig gond nélkül megy!... -
Orbb
aktív tag
válasz
bucilali #9302 üzenetére
Hááát már magam sem tudom
Most át kötöttem az egész rendszert,arra gondolok,hogy valami rövidre zárt benne...
valami szar régi hűtő...
megnézem,most 5től meddig képes menni...
mert az előző cfg-hez képest,csak a procit cseréltem le...
semmit mást,és akkor ilyen nem csinált,nah most gondoltam,hogy ennek a procinak több kakó kell,és a tápom mint tudjuk nem tartozik a minőségi tápok közé -
Titok Levi
tag
válasz
bucilali #9141 üzenetére
Abból gondolom, hogy 4200+ kevés a videó vágáshoz, animációk készítéséhez, 3D modellezéshez, hogy tesztelgettem, próbálgattam. Affter Effectel is pl.: ha már kicsit, bonyolultabb az animáció, akkor már az előrenderelés is nagyon lassú. Premier Pro val is ha egy két effect rámegy, kicsit bonyolódik a megjelenítendő videó, akkor már másodpercenként két képet látok előnézetben. Így nem lehet a kreativitásra koncentrálni, csak vesződni lehet. A renderelések is túl lassúak. Ilyesmi
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bucilali #2977 üzenetére
én kupaktalanítottam a szóbanforgó procit, ugyanis tőlem vette SP!T koléga. sajnálattal, hallom mi történt.
Boci_83 : nem akkora állatság a kupaktalanítás. a szűrke paszta amit amd-ék alátesznek nem túl jó. csupán az hoz 2-3 fokot ha ujrapasztázza az ember, aztán visszaragasztja a kupakot. ha odafigyel az ember nem probléma. viszont a kupaktalanítás garivesztéssel jár. bár én ugy raktam a 3200+omra vissza a kupakot hogy ránézésre meg nem mondta senki, hogy le volt szedve.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
bucilali #2950 üzenetére
Volt szerencsém ehhez a Giga laphoz, tuningban nem a legnyerőbb
MSInél macera lehet egy batár hűtő. Konkrétan az U8-120 okozott anno maradandó élményt, amiatt kellett cserélnem..de ez nem átlag felhasználók problémája, szóval ha nem batár CPUhűtővel tervezi használni, akkor Neo2. Nem mellesleg DualGigaLAN,FireWire(gyári kivezetés) és hengerelt ATA100 kábelek
HERR Z
Lehet, hogy DFI viszi a 370et, de azon is volt eközben 2 SATA vinyó?
Nálam SATA vinyó nélkül ment az MSI 335öt is, SATAval 310nél megállt.
Amúgy DFI lapok használtan is prémium áron vannak, nem olyan régen volt fent apróknál egy. Neo2 is fel-felbukkan azért pl.[link] -
MooN00
aktív tag
válasz
bucilali #1734 üzenetére
Idézet az SG.hu 2001 szemptemberi cikkéből:
A hírek szerint az AMD szeptemberben adja ki az első olyan Athlon CPU-kat, amelyek immár nem névleges órajel szerint kerülnek majd besorolásra, hanem egy, az órajeltől eltérő termékszámot kapnak. A termékszám, amely az Athlon névvel együtt feltehetően az Athlon model xxxx formában kerül majd bevezetésre, egy úgynevezett Performance Rating, vagy Pentium Rating (névleges teljesítmény, illetve Pentium teljesítmény) alapon fog működni.
A PR jelzési rendszer korábban egyszer már bevezetésre került az AMD és a Cyrix processzorok körében, mivel a cégek akkori processzorai alacsonyabb órajelen üzemeltek, mint az Intel Pentium processzorok, de versenyképes teljesítményt nyújtottak azokkal. A Performance Rating jelölésre azért van szükség, mert az AMD az Athlon processzoraival nem tudja követni az Intel Pentium 4 processzorok órajelét. Bár az Athlon processzorok lépést tudnak tartani a Pentium 4 teljesítményével, mivel a vásárlók döntő többsége az órajel alapján itéli meg a CPU sebességét, az AMD jelentős hátrányba kerülhet.
Én ebből azt szűrtem le, hogy az Intel órajeléhez igazították a PR számozást (vagy intel teljesítményéhez, ahogy tetszik) -
katt777
félisten
válasz
bucilali #1216 üzenetére
Én is rájöttem, ezért is küldtem az imént hsz-t, amelyből, úgy véltem, kiderül, hogy az eladó nem állt feladata magaslatán (ezért is küldtem az S939-es listát). Alighanem, így visszanézve, rosszul fogalmaztam. Ráadásul a nekem ajánlott állítólagos proci Machester magos volt (állítólag), de éppen a fentiek miatt erre már nem tértem ki. Kerülöm az említett üzletet.
Szóval bocs a félretájékoztatásomból adódott rossz infóért mindenkitől, és kösz a javítást (nem kell 2x).
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
bucilali #1212 üzenetére
Nem AM2-re gondoltam. Azt írtam, AM2-be kerestem procit, de amit ajánlottak (5600+), az 939-es volt, mint kiderült, és új. Azt nem tudom, melyik nagykerből akarták beszerezni, mert tévedésük kiderülése után nagyon nem akartak a témával foglalkozni. Tehát csak azt tudom mondani, hogy ez állítólag létezik (a kapható legnagyobb volt a kérdés, ha jól emléxem), de beszerezhetőségét tekintve nem tudok segíteni.
Az eladó szakértelménektekintetében itt egy lista 4800+-ig:
[link] -
-
bozont
veterán
válasz
bucilali #527 üzenetére
Király, pedig jó kis progi ez, de így nem fogom használni.
Még megpróbálom a 2.20as verziót, hátha azzal semmi gond. Ja én meg XP-t használok.
Nálam 33 fok a proci windowsban, a ház oldala levan szedve. A szobában meg olyan 28-30 körül lehet. A hűtésben egy szobaventi is bejátszik.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Mozilla Firefox
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest