- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
igen.. frissebb driverrel megoldódott a probléma... sajna a gyártó honlapjáról 6óra alatt jött volna le.. meg mikor már majdnem végzett a letöltés, megszakadt
[letöltésvezérlő van pedig]szerk: kmisi99 na igen pont erről beszélek

aztán M.T. fórumtárs volt olyan kedves és elküldte a legfrissebb drivert nekem

köszi itt is -
scope2007
addikt
Üdv!
segítségeteket szeretném kérni.... volt régebben egy A4tech X-710F egerem... ennek a beállításaiban be lehetett állítani hogy a két oldalsó gomb mit csináljon [4.5. gomb] ... na itt szépen be tudtam állítani hogy maximize vagy minimize.... ez az egér átment egy másik géphez.. ott azóta is használom.. de ezt megszoktam és fontos lenne az új egérnél
a probléma ott van, hogy vettem ezt a XL-747H egeret.. de ennél nem tudom hogyan kell beállítani az egér bal oldalán lévő két gombot ugyanígy [4. és 5. gomb].... pedig az oscar program is fent van... de nem látok ilyet sehol hogy maximize és minimize... pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Padavan firmware
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

[letöltésvezérlő van pedig]
köszi itt is