Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
igen.. frissebb driverrel megoldódott a probléma... sajna a gyártó honlapjáról 6óra alatt jött volna le.. meg mikor már majdnem végzett a letöltés, megszakadt
[letöltésvezérlő van pedig]
szerk: kmisi99 na igen pont erről beszélek
aztán M.T. fórumtárs volt olyan kedves és elküldte a legfrissebb drivert nekem
köszi itt is
-
scope2007
addikt
Üdv!
segítségeteket szeretném kérni.... volt régebben egy A4tech X-710F egerem... ennek a beállításaiban be lehetett állítani hogy a két oldalsó gomb mit csináljon [4.5. gomb] ... na itt szépen be tudtam állítani hogy maximize vagy minimize.... ez az egér átment egy másik géphez.. ott azóta is használom.. de ezt megszoktam és fontos lenne az új egérnél
a probléma ott van, hogy vettem ezt a XL-747H egeret.. de ennél nem tudom hogyan kell beállítani az egér bal oldalán lévő két gombot ugyanígy [4. és 5. gomb].... pedig az oscar program is fent van... de nem látok ilyet sehol hogy maximize és minimize... pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest