Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1: fejből passz.. Neten találtam!
[XL-750BF ]
[XL-750BK ]
A BK nagyobb felbontást tud (2500vs3600Dpi), van saját memoriája, ezért ha jól veszem ki macrozhato.. (nem értek hozzá, és nem igazán tok angolul), de mindenesetre biztos komolyabb...2: Nem, nem. Szal nem tom mit értesz programozható DPI gomb alatt, de amennyire én emlékszem a síma 750F-emen nem lehet programozni. Szerintem a BF detto.
Esetleg a BK tudhat ilyet, bár lehet az se.. DPI gomb nálam (750F) szimplán csak felfelé váltogatja a felbontásokat sorban..A görgö meg szintén csak szimpla görgő.. illetve nyomógomb..mondjuk erre lehet progizni funkciókat, de az oldalra gördítés sztem nem megoldtható..(oldalra tuti nem billen.. max egyszer
)
Tapasztalataidra: Belső részek: Passz.. nem szedtem szét..
Ez szintén F tipus, de érdekes módon, nem olyan rossz a fogása.. sőőt..igaz, a BF valszeg jobb lehet.. de nekem nyáron se volt vele semmi bajom..
Bal gombbal még semmi bajom.. pedig már megvan nem is tom.. fél éve biztos..és igen sokat COD4ezek vele...Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest