- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
®abstract® #26306 üzenetére
Minden szavaddal egyet ertek, ez nem per nap volt, hanem hazavittem kiprobaltam, majd masnap visszvittem elallasra. Tudod az az erdekes, hogy ahogy ittak a Mediam, PlayIT en meg utanna jartam Alza Emag bontott, kiprobalt termekeket arul ugyanabbol a fulesbol amit en is vettem fulet korbeolelo. A jogszabaly nem olyan hogy igy ugy ertelmezem a sajat kedvem szerint kirom a weblapra osz josag van. Ha egeszszeget veszelyeztetne, vagy higieniai kockazata lenne akkor mar reg lecsaptak volna ezekre az uzletekre. Raadasul nekem nagyon bejott a cucc SteelSeries arctis 3 es ugy gondoltam, hogy meg adok plusz 9 ezret az 5os szeriaert. Tehat nem hasalok el, megtartom az nem ketseg patent, kedvelem, de egyszerubb lett volna valtani, mint meghirdetni eladasra, de elvbol vegigviszem az ugyet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest