Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zephy
csendes tag
Sziasztok!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék és film (PS4, később PS5, tv, laptop), zenehallgatást inkább fehérzaj generátorként végzek munka közben.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Minél olcsóbb de mondjuk rugalmasan 100k a fejesre, mind az ár mind az érték fontos, a mérleg nyelve kicsit az érték felé tolódva.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Legjobb lenne ha tudna vezeték nélkül működni de vezetékes losslesst is tudna, ha egyet kell választani akkor vezetékes.
Tehát a csak akku töltésre alkalmas kapcsolat, amitől még ugyan úgy vezeték nélkül akkuról működik, az nem elég.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
0 szükségem van mikrofonra, nem multizom, meetingen pedig van a laptopban mikrofon, de ha van a fejesben hát van.
(6) Milyen hangzást vársz?
Sztereo, virtual 7.1 (dedikált kártyával), utóbbi a fontosabb
Nekem talán a kiegyensúlyozott hangzás a legjobb, legyen mély/magas ahol kell, de ott ne ahol nem kellene és ne nyomjon el nonstop minden mást. Ezzel a legtöbb gamer fejest ki is lőttem.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack lenne a legjobb, a leguniverzálisabb de nyitott vagyok, elvileg minden tervezett felhasználási esetben jó az USB is.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Egyelőre integrált (PS4, Dell G5 laptop, LG C9 tv).
Később jó eséllyel dedikált hordozható, ezen a téren a Sennheiser GSX 1200 illetve egy Sound BlasterX G6 van képben, leírások alapján mindkettő működik mindennel amivel kell, de ebben is nyitott vagyok.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
- Külsőben a letisztult design tetszik de nem ezen múlik, itthon használnám, nem érdekes hogy néz ki (azért a rózsaszínt kihagynám :D )
- Fontos a vezeték cserélhetősége, nem szeretném kontakt hiba miatt kidobni az egészet, ezért is tettem le a Hyperx Cloud II kipróbálásáról.
- Jó lenne a cserélhető párna, vagy ha az nincs akkor plüss, most egy belépő fejesem van nem cserélhető műbőr párnával, foszlik mint a fene, használat után mindkét fülem fekete darabokkal borított.
- Átlagnál nagyobb termet vagyok, emiatt ha valami közepes fejre/fülre is épphogy kényelmes, az nálam bajos lesz.
- A térérzet nem hátrány a virtual 7.1 miatt.Sokat kutattam az ajánlott típusok után, Cloud II, Sennheiser, Arctis, míg végül ráakadtam az Audio Techica gyártóra, ami valahogy eddig ismeretlen volt nekem.
Minél többet olvasok róla, annál jobban tetszik, mindenhol ódákat zengenek róla, egyedül az etalonnak számító ATH-M50x-ről találtam gyakori negatív véleményként, hogy szorít, ami nálam komolyabb baj is lehet, illetve az ATH-M70x mintha visszalépés lenne az elődhöz képest.
Jelenleg az ATH-ANC900BT típus után kutatok, elég meggyőző, 60 alá ment az ára, papírforma szerint talán a legjobb fejesük, számos hasznos (de nem nélkülözhetetlen) funkcióval, mellé tud vezeték nélkül és kábelen lossless működni.
Biztos kell hozzá 3m kábel hosszabbítás (én [ilyesmit] néztem) de ezen kívül egyetlen negatívumot találtam róla, elvileg nem jegyzi meg ha kikapcsolom a noise controlt.
Egy bajom van még vele, hogy van egy jó 10mm az ebben és pl a Kingston fejesekben lévő driver között, de még a korábbi AT fejesekben lévőkhöz képest is 5mm-el kisebb.
Mellé a Cloud Alpha is felmerült mint B terv, aztán ha nem lesz rá szükség valakinek jó lesz.
Mit gondoltok? Más ajánlásra is nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest