-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivyan
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Logitech G35-öm van, de a kábelt már 2x kellett megvágni, toldozni-foldozni, és kezd elég ramaty állapotban lenni. Sajnos jelenleg nem állok úgy anyagilag, hogy ismét ilyen árkategóriát tudjak venni. Viszont találtam jó áron (7 ezer ft) egy SoundBlaster Arena Surround fülest, ami elég jó vételnek tűnik. Főleg játékra (aktív TS és skype közben) használom, illetve rengeteg zenére. Erősen mélyorientált vagyok, a zenéim is főként ilyenek. Ilyenre jó vételnek számítana? Esetleg más? Nem gond ha használt (persze ne legyen teljesen leharcolva), és max 10-12 ezer Ft körül gondolkoznék. Mindenképpen zárt, circumaural, mikrofonos fülest keresek, lehetőleg USB-s csatlakozással. Jelenleg egy SB VX 5.1-es hangkártyám van, de erre van rádugva az 5.1-es hangfalsettem is, ezért azon már nincsen slot újabb Jack-nek.
Előre is köszi a segítséget
-
Szerdzso
újonc
válasz
CsonkaImo #15347 üzenetére
Értem. Tehát akár még a általam elsőnek kiemelt Zxr is jó lehet ? Valahol egy fórumon vagy teszten olvastam valakinek a hozzászólásában, hogy szerinte a cégnek a 2000-es évek eleje óta kezd befellegezni. Tudom, hogy egy ember véleményére nem lehet adni. Viszont a régebbi időkben többnyire Sound Blaster hangkártyáink voltak a gépekben, amikor még nem volt integrálva az alaplapra. Talán amiatt is rokonszenvezek velük. De nagyon sok márka megnevezésre került itt topicban, olyanok is, amelyek számomra eddig ismeretlenek voltak. De azok esetleg kevésbé támogatják a vezeték nélküli technológiát?
-
-
Szerdzso
újonc
válasz
CsonkaImo #15343 üzenetére
Igen tudom, hogy nem vagyok egy egyszerű eset. Mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltál és megosztottad velem a véleményedet. A csere azért érett be, mert igazából mindegyik helyen leamortizálódott már a készlet. Az otthoni Panasonicnak a vezetéke van azt hiszem megtörve (vagy / és az erősítő becsatlakozása) valamint a párnázata is le van már mállva. A telefonhoz kapott gyári fülhallgató vezetéke ugyanúgy megtört. Néha érzékel egy vagy több kattintást és leállítja a zenét vagy hívja a Samsung "Siri"-jét. A munkahelyen pedig a kapott füles megintcsak elrongyolódott. A fejet hátulról futja körbe. Mind a két hangszórónál eltörött ez a műanyag, úgy van egy guriga celluxxal összerakva. A mikrofonja pár napja esett szét. A hangszóróról a párnázat leszakad, akár csak maga a hangszóró egyik oldalon. Ezek helyett kellene egy darab bluetooth füles. Utazás közben a telefonnal van összepárosítva a fejhallgató, gép közelben pedig magával a computerrel vagy a telefonnal, ha net rádiót hallgatok.
Éppen most néztem végig néhány cikket az oldalon. A Sony MDR-1RBT illetve MDR-1ABT-t láttam. Annak is ekörül mozog az ára. Az MM-ben felpróbáltam az előbbit, de nem keltette egy komoly fejhallgató hatását. Viszont a lapát füleimet nagyon jól eltakarta.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Szerdzso #15342 üzenetére
Creative Aurvana Platinum. Több helyen kapható itthon is. Rengeteg igényed van, némelyik lehetetlen. Fejhallgatóban csak akkor aludj ha nem azon támaszkodik a fejed. Szerintem ez a legjobb vezeték nélküli fejes a piacon, szép, letisztult, fémpántos.
-
Szerdzso
újonc
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok és kapok is választ a kérdésemre. A másik fejhallgatós topicba csak vezetékesről lehet kérdezni, de nekem éppen, hogy vezeték nélküli kellene,így lényegében nekem is ugyanaz a sablon kérdésem lenne, mint itt sokan másoknak: milyen fejhallgatót vegyek?
1) Az élet minden területén használnám. Az otthoni és a munkahelyi gépemen, valamint közötte a telefonon.
2) Mivel ilyen igényeim vannak, így tudom, hogy drága mulatság lesz, emiatt rá is szánnék vagy 70-80 ezer forintot, de egy igazán érdemes darabnál akár 100-ig is elmennék.
3) Mindenképpen vezeték nélküli. Ez a legfőbb oka a cserének. A telefon gyári agybadúgós fülesének a vezetéke mindig elrongyolódik. Zsebben a telefon és ott törik a kábel jobban, kényelmetlen, jobb lenne a szabadság érzése. Mikor sétálok, akkor a kábel mindig lecsúszik és húzom utána a fejem, hogy ki ne essen a fülemből. Ülő helyzetben aztán persze a telefont nem bírom kivenni a zsebemből, mert akkor a vezeték nyilván felcsúszik. Tiszta kínlódás.
4) Circumaural. Az számomra sokkal ízlésesebb, hogy a füledet eltakarja a fejhallgató és nem látszik ki alóla. Valamint nem tudom, hogy ez mindenképp szükséges hozzá, hogy zárt legyen. Olyat szeretnék. Kívülről ne hallatszódjon be semmi, de én sem akarok másokat zavarni a zene hallgatásommal. Vonatnon minden állomáson le kell halkítani a zenét, hogy másokat ne zavarjak, annál gondolom nem lenne ilyen probléma. Valamint az agybadúgósnál azt sem szeretem, hogy télen hideg lesz rögtön, ha néhány másodpercet kiveszed a füledből. Mikor visszadugod, akkor kellemetlen ha hideg. Fejesnél elvileg nem lenne ilyen probléma. Illetve szeretek aludni a vonaton. Ha oldalra hajtom a fejemet, akkor a pánt nem tart ki, vagy nyomom meg?
5) Mikrofonos. Skype beszélgetésekhez kellene.
6) Nem vagyok egy nagy zene értő. Inkább basszusosabb zenéket hallgatok. A régi iphonehoz kapott füleshez képest az agybadúgós is nagy lépés volt, mert jobban hallani a basszust. Az emberi fül amúgy sem képes hallani a teljes hang tartományt, de amit az átlag hall szerintem én még azt sem. Ha szép hangzása van, akkor nekem az már elég. Gondolom beállítássokkal testre lehet szabni, hogy milyen hangzást szeretnél.
7) Jack, USB, Bluetooth. Szerintem ez a három együtt jár. Ha vezetéknélküli, akkor a bluetooth technológia a kézenfekvő. Ezekhez a fejeskhez szoktak mellékelni jack dugót is, hogy ha lemerül az akksi, akkor vezetékkel ugyanúgy tudd hallgatni a zenét. Az USB pedig igazából szerintem csak töltésre kellene. Azon keresztül nem tudom, lehet-e zenét hallgatni, de igazából a jack-et részesíteném előnyben.
8) Beépített hangkártya van mindenhol (telefon, számítógépek). A 6)-os pontban leírtam, hogy nem vagyok zene értő és emiatt nem kell studó minőség, egy szép hangzással is megelégszek, amihez nekem elég az alaplapi kártya.
9) Tudom, hogy vannak már NFC-s eszközök is, ahol csak a telefont elvileg hozzá kell érinteni a füleshez és a párosítás után lehet is zenét hallgatni, de ez igazából megint csak kényelmi funkció. Nem körülményes a bluetooth-tal sem megkerestetni. TT funkció. Egy napot bírjon ki. Örülnék neki, ha csak este kellene felrakni tölteni, mert az okos telefont is akkor töltöm, így egybeesne ez az időszak, de ha nap közben igazából egy kicsit rá kell tölteni a munkahelyen az is oké. Vennék mind a két számítógéphez egy - egy bluetooth adaptert, így mindenhol vezeték nélkül tudnám használni.
A kutakodásom kezdetén a Sound Blaster Wireless EVO Zxr-en akadt meg a szemem. Elvileg van valami belső hangkártyája, meg nfc, tt, beépített mikrofon. Az akksija elvileg csak valami 8 órát bír és Magyarországon nem sok helyen kapni, emiatt félek, hogy esetleg a garancia érvényesítése nehézkessé válik. Panaszkodnak rá, hogy eltörik a pánt része. A többinél is fennáll ez (normál használat mellett) vagy csak az anyag használat okolható? A mikrofonra kitérve nem szeretném, ha ott lógna összevissza. Levehetős meg végképp nem kellene, mert az első adandó alkalommal elhagynám. Ilyen beépített mikrofon megfelelne mint a Zxr-en is van. Ha a skype beszélgetés közben érthető, amit mondok az már bőven elegendő. De nem szeretnék olyan kilógó mikrofont, mint a gamer füleseknél, és nem is olyat keresek, hanem amit bárhol tudok használni.
Nem most lenne még a vétel, hanem egy kicsit odébb, így szerintem időben vagyok az ismeret szerzésnek. A Parrot Zik is bekerült látószögbe. Ott attól félek, hogy ha az érzékelő vagy mi van beépítve a párnába elromlik, hogy ha leveszed a fejedről a fejhallgatót mondjuk a nyakadba rakod.
-
Ruinous188
csendes tag
válasz
cyberkind #15332 üzenetére
Sound Blaster Tactic 3D-t tudom ajánlani én is!
Nemrég vettem, nagyon jól műkszik, kényelmes (pedig nagyok a füleim és a fejem is), továbbá nagyon könnyű darab (van hogy egész nap rajtam van de egyáltalán nem megterhelő).
Hangzásban is elégedett vagyok, bár drágább fülesem még sosem volt, viszont szarabb már jópár és ég és föld a különbség! -
Sziasztok!
Zárt/félig nyitott vez. nélküli stereo esetlegesen 5.1(van-e értelme?) fülesre lenne szükségem, kizárólag skype/ts-hez.
Árban 30-40k max., fontos hogy circumaural legyen, normál fej/fülméretre és ne szakadozzon stb, fontos hogy megbízható legyen, hatótáv elég 2-3M is. -
Asrach
tag
válasz
deedee #15338 üzenetére
Sound blaster Zx-nél és a Z-nél is van mikrofon a két kártya valójában azonos csak az nem amit kapsz hozzá. Fejhallgatónál tudom ajánlani Beyerdynamic Dt 770 Pro (80 Ohm) vagy azt amit én használok Beyerdynamic Custom Studio (80 Ohm) mindkettő nagyon jó cucc.
Személyes tapasztalat:
Én 4 évig használtam egy roccat kave 5.1 analog fejhallgatót: nem volt rossz viszonylag barátságos ára van csak egyszerűen megadta magát a műanyag.
Ez után kezdtem vásárolni fejhallgatókat amiket vissza is küldtem az első volt a :SteelSeries 9H utánna volt egy Razer tiamat 7.1.
Ez után elegem lett az egészből mert azt vettem észre hogy egyik sem igazán jobb a régi roccat fejhallgatómtól.
És végül lett egy beyer Custom Studio fejhallgatóm és a változás azért itt már érezhető... sokkal jobb az említett fejhallgatóknál minden szempontból.
Az a véleményem hogy ennek az 5.1 meg 7.1-nek semmi értelme fejhallgatóknál.szerintem ne ezt nézd elsősorban, és a tapasztalat is nálam azt diktálja hogy gamer fejhallgatót 30e ft felett nincs értelme venni, mert csak pénzkidobás, ez alól kivétel persze a Sennheiser mert azok tudtommal jók,csak hasonlóan drágák mint a beyerdynamic fejhallgatói. -
deedee
őstag
válasz
CsonkaImo #15337 üzenetére
Eladtam a házam és vele együtt a moziszobát is 3d projektorral és hangcuccal együtt. Szóval most valahogy pótolni kellene az hangzást. 3D tv-hez és pc-hez kell alklamazkodnom.
Az ár lehet akár 50-60-70 ezer is. Mikrofon meg jó, ha van. Néha szoktam skype-olni
A gamer füleseken kívül még meghallgatok minden ajánlást, pl sony stb sorround fülesekről is. /bár az kicsit més topik/ pl ez is érdekesnek tűnik: [link] -
CsonkaImo
addikt
válasz
deedee #15336 üzenetére
Szia!
Egy maximális árat írhattál volna, könnyebb lenne ajánlani. Egyébként, ha úgy döntesz kell a hangkártya akkor Creative Sound Blaster Z (jó fejhallgató erősítője van). Mikrofon kell? Vagy külön kábelre csíptethető, fejhallgatóra illeszthető megoldás jó lenne e? Mert akkor valami minőségi stereo fejest néznék a helyedben.
-
deedee
őstag
Üdv!
Jelenleg egy logitec g35-öst nyüstölök, immáron 2 éve.
Azt hiszem ideje lenne valami jobbra váltani. Ha az ár nem számít /a józan ész határain belül, persze/, akkor mire érdemes váltani? Zenére nem kell, csak filmre és néha játékra.Elég combos gamer gépem van, de csak integrált hanggal, ami ugye nincs használva a füles usb-s karija miatt. Szóval elvileg valami jobb hangkari+füles ajánlat is érdekelne, de az usb-s változat is, mert akkor egyszerűbb és nincs túlbonyolítva.
Esetleg valami olyasmi is, ami külön erősítővel rendelkezik és ráköthető pl médialejátszóra is.
Thx a válaszokat előre is.
-
Mokacsínó
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlása előtt vagyok, különösebben nem követem a fülesekről szóló teszteket, azért kérem a segítségeteket, hogy mit ajánlotok.
- Cél: FPS játékok
- Max: 20 000 Ft
- Vezetékes
- Circumaural
- Mikrofonos
- Integrált hangkártyával rendelkezekKöszönöm a segítséget, ha tudtuk, akkor rövid indoklásnak is örülnék, vagy tesztnek.
-
cyberkind
félisten
Köszönöm, bepróbálom újfent a Creative-ot, remélem nem eszi meg a fülemet.
-
eszakas
őstag
válasz
cyberkind #15329 üzenetére
Ezzel a problémával én is szembesültem amikor az AKG fülesem volt, szépen szólt miki nuku rajta
. Az váltotta a ROCAT Cave ami nagyon nem tetszett
és nem is hallottam vele jobban semmit. Azóta nem vágyom 5.1-es fülesre most a gyerek gépén porosodik eladásán gondolkodom.
Tehát a kérdésedre szerintem: NEM a válasz.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
cyberkind #15329 üzenetére
Creative jó választás, most már vannak nagyon kényelmes fejhallgatói. Sound Blaster Tactic3D Sigma jó döntés lehet, 18K-19K körül kapni. Fémpántos, rendesen kipárnázott, kényelmes fülpárna. Hangzásban is jó. Kapsz hozzá USB hangvezérlőt ami meglepően jó hangminőséget biztosít. A mikrofon is példás ebben az árkategóriában. Nekem is volt ilyen fejesem. Metro 2033-at nyomtam vele, volt hogy megálltam az alagutakban hallgatni, hogy nyikorognak a régi metrók és sinek.
-
cyberkind
félisten
válasz
CsonkaImo #15325 üzenetére
Nem, hanem egy 35k-s 5.1-es fülesnek van-e tényleges értelme?
És ha van, csak utána jöhetne a hangkártya.Mint mondtam játékra kell főként a füles, így a mikrofon alap, ezért se nézem, meg nem is vennék ha nem kéne, van itthon a sokak által szidott Beats fülesem, ami rohadt jó.
(#15326) eszakas
Nekem Z97 mPower van a gépben. -
CsonkaImo
addikt
válasz
cyberkind #15324 üzenetére
Mármint egy 35k-s füles mellé egy jó hangkártyának van e értelme? Ez költői kérdés.
Egyébként Superlux HD-660 + 10k körül egy fejhallgató erősítős hangkártya (Asus DGX sorozat azthiszem ilyen) és probléma megoldva. Részletes, minőségi hangzás, térhatással.
Szerk.: A fejhallgató csak egy példa, 15k körül remek stereo fejeseket lehet kapni. Nézz körül ezen az oldalon, nagyon korrektek. Ha Győr közelében vagy ki is próbálhatod személyesen.
-
eszakas
őstag
válasz
cyberkind #15322 üzenetére
Szia.
Hát össze nem csinálnád magad az egyszer tuti. Ugyanis kevés alaplapi hangkártya van aminek olyan a hangzása amitől összecsinálhatná magát az ember.
Egy jó hangkártya-füles párosítással már olyan dolgokat hallanál, hogy amiről azt sem tudtad hogy eddig volt ilyen.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Az összefoglaló alapján kinéztem egy Asus Echelon fülest, főként játékra, de néha befigyelhet egy kis film meg zene is.
Nagy valószínűséggel ez a füles bőven kiszolgálná az igényeimet, de azért megkérdem, hogy van-e tényleges értelme ezeknek az 5.1/7.1 füleseknek?
Adnak annyit hozzá mondjuk egy játékhoz, hogy ha úgy van, összecsinálnám magam(mondjuk egy Alien/Dead Space-ben)?Alaplapi(adatlap) hangkártyával hajtanám a fülest.
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok ismét.... Most nem kérdezek.
Csak szeretném ezúton is megköszönni annak, aki megosztotta tapasztalatát a topicban, annak aki összeállította az "ajánlott listát", és annak aki az előző kérdésemre reagált (CsonkaImo) .
Végülis egy (minimálisan használt) Asus Echelon mellett döntöttem innen a Hardveraprorol.(leírnám a tapasztalataimat, hátha a jövőben használja valaki a keresőt)
Nem bántam meg a vételt, sőt... elégedett vagyok. annak ellenére, hogy nem érzem egy kimondottan mély orientált fejesnek.
Előljáróban elmondanám, hogy jelenleg még (kb 1 hónapig) alaplapi hangkártyáról használom,és közel sem vagyok whitefülű (sőőőt).
2-3 konkrét előddel tudom összehasonlítani amire még emlékszem, mind alsó kategóriás fejesek. (bár teszt kedvéért volt már a fejemen komolyabb cucc is DAC-rol hajtva... de mint említettem nem vagyok whitefülű, nem tudtam értékelni)
A sok évet szolgált AKG K511-hez képest (aminek a hangzásával még én sem voltam elégedett) SOKKAL teljesebb a hangkép. Az agyon hallgatott zenéimet is újra tudom hallgatni, új szólamok/sávok jelennek meg a zenékben.
A fülpárnája nagy, bőven körül öleli a fület, ezáltal a zajszürés is (szerintem) nagyon jó, és kényelmes. Mivel jól szigetel, és Circumaural kivitel így a fül bepállása jelentkezik is, de érdekes módon számomra nem volt igazán zavaró.
Minőségre rövid távon tetszik... Pici nyekergés csavarásra kiváltható belőle ugyan (az AKG-ból pl nem), de viselés közben ebből SEMMIT nem hallani. (Superlux HD681 EVO-nál ez kimondottan zavart) A kábelezés gumirozás helyett szövet borítást kapott (amivel volt már negatív tapasztalat), de itt pozitív pont... személy szerint a hangerő szabályzó/mikrofon némító egység picit zavar a kábelen, de mivel legalább annyi kényelmet is ad, valószínű csak megszokás kérdése, hogy VAN.
Hangzásra (az én izlésvilágomhoz képest) inkább a közép és a magas dominál, de a mélyek is jók (nekem jelenleg picit kevés.. dedikált hangkártyával biztosan változhat), a hangkép szerintem szép és teljes... játékban ideális. (mivelhogy egy belépő gamer fejesről beszélünk, ebben túl is teljesítette az elvárásaimat)Nem bántam meg a vételt, örömmel használom nap mint nap. A jövőben ezt a tipust ajánlanám olcsó fejesként, ez alatt semmit.
Köszönöm még egyszer a segítséget.
-
karandip
tag
heló
minél olcsóbban szertnék egy 5.1-es(azért mert nem hiszem hogy 7.1 kijönne a keretemből) cuccot
egyenlőre 15k körül szertnék rászánni de max 20 ha kell
főleg mobához és mmorpg-heez használnám heti 1-2szer -
Yodamest
veterán
válasz
CsonkaImo #15314 üzenetére
Hát én is így vagyok vele, a Tiamattal kezdtem , de már egy yamaha mt220 stúdió fejest használok, egy xonar essence stx II-ről hajtva, hát elég jó mit ne mondjak
De ez azért jóval drágább is, ezért írtam, hogy 30K-ért nem egy rossz vétel a razer. Sőt egyébként a razer electra 15-17K-ért szintén meglepően jó vétel, olyanom is volt és árához képest még most is azt mondom, hogy teljesen vállalható minőség.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Érdekelne a véleményetek.
Vezeték nélküli fülest szeretnék venni.
Elsősorban játékra,skypre ,zenére,filmre.Eddig Logitech g 930 volt a befútó,de érdekelne hogy ti mit ajánlanátok!
Néztem ezt is,bár nem tudom kompatibilis pc-vel ez?Mindenhol Xbox hoz,meg Ps-hez ajánlják. :[link],valamint még ezt nézegettem:[link]. Bármilyen véleményt,észrevételt szívesen vennék.
Van függőben két Logitech G 930 is,az egyik túl drága nekem használtan,a másikról meg kevés infot tudok,lásd mennyi idős-mikori vásárlás...Gari persze egyikhez sincsen úgy hogy kicsit fázok ilyen cuccot gari nélkül venni,bár nem tudom mi romolhat el(magamat ismerve nyilván bármi)az aksin kívül amit cserélni kéne.
Újonnan a G 930 szóba sem jöhet,ennyit nem ér nekem. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Yodamest #15313 üzenetére
Ez is egy nézőpont. Nekem is volt több Gamer fejhallgatóm "neves" gyártóktól. Volt jobb és rosszabb is köztük ár/érték arányban. Már egy jó ideje stereo fejhallgatót használok, és amióta megvásároltam a sajátomat, több példányt is kipróbáltam (elkezdett komolyabban érdekelni a téma). Nem váltanék vissza headset-re még ideiglenesen sem.
-
Yodamest
veterán
válasz
Asrach #15312 üzenetére
Érdekes egyébként, most hallom először, hogy valakinek tetszik a custom one pro. A fejhallgatós topikban erősen NEM ajánlott kategóriába sorolják, állítólag az árának kb felét éri meg ami a hangzását illeti. Nekem személy szerint nagyon tetszik kinézetre, a listámon fent is volt, de annyi negatív véleményt olvastam róla, hogy letettem róla.
Más: Hangzásilag valóban gyengébbek a gamer cuccok, DE pl 30K-ért egy Razer Tiamat 2.2 szerintem elég jó vétel. Nekem többek között ilyenem is van és ha felteszitek hozzá a razer progiját és beállítjátok, egész korrekt hangzást lehet kihozni belőle, akár zenére is!
Nagyon jó az anyagminősége, + hosszú harisnyázott kábele van, szóval azért ezeket figyelembe véve, akinek egy mindenes headset kell annak nagyon jó biznisz. -
eszakas
őstag
válasz
Asrach #15306 üzenetére
Hali.
Akkor azt mondod, hogy egy ilyen fülest nem is érdemes megvenni mert nem lesz jobb semmivel az pl az ASUS Orionnál?
-
Asrach
tag
válasz
d1abLo #15305 üzenetére
Igazából az a probléma a Drágább Razer SteelSeries stb... fejhallgatókkal hogy szerintem csak a reklám miatt ilyen drágák. mert hiába nézel meg egy drágább modellt nem igazán van különbség az olcsóbb verzióhoz képest hangminőségben.
Tehát azt akarom mondani hogy szerintem 30 felett nem igen érdemes gamer fejhallgatót venni mert egyszerűen nem adja azt amit az ára tükröz szerintem. -
d1abLo
senior tag
válasz
Asrach #15301 üzenetére
ugye irtam hogy a razer egy kalap sz@r
de amúgy igazad van hogy ha már odateszik hogy gamer akkor +10e a reális értékétől, ha meg valami komolyabb márka akkor még több.
De átlagembernek azok tökéletesek amiket itt az emberek ajánlani szoktak szerintem.
Ez alatt azt értem hogy viszonylag normális hangminőség, mikrofon, esetleg usb stb stb -
Asrach
tag
válasz
CsonkaImo #15300 üzenetére
Hát Srácok én annyit mondok aki megtehetni felejtse el a gamer fejhallgatókat.
Most lett végül egy beyerdynamic Custom Studio (80 Ohm) fejhallgatóm, embertelen jó, sehol sincs a razer tiamat ehhez képest, nagyon masszív darab.
nagyon jó hogy tudom állítani oldalt a bass mértékét attól függően mit csinálok , mit hallgatok.A 16 Ohm-os verzióról nem tudok semmit de annak megvétele nem ajánlott, ezzel viszont már maximálisan elégedett vagyok, tuti hogy nem küldöm vissza.
ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest