Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    addikt

    válasz helkis #16588 üzenetére

    Szia,
    ha szabad kérdezni, akkor élnék vele :)

    Nézem a képeket itt mindenkitől, és vannak nem világos dolgok számomra.
    Egyik a GPU-Z-ben azok az aktivált/működő dolgok. Ezeket hol kell/lehet kikapcsolni, és van e egyáltalán hozzáadott értéke? (RT, DirectML, PhysX)
    Másik amit ki is próbáltam, 10/20 HT-el a proci, gondolom nem is megy rendesen minden szál, HT Off-al, azaz 10/10-ben csináltam. Azt hogy csinálják itt mások is, hogy 10/16 szál?
    Harmadik, hogy nálam ugyan van PCI E 4.0 (F21 BIOS Ver), de látszik is, hogy @3.0 (GPU-Z) Gondolom ez ugyanaz lesz, mint a CPU-Z -ben az Mainboard fülnél a "Link Width x16, de a Current az csak x8. 2 db nvme van nekem a sínen, gondolom x8,x4,x4. Az is lehet, hogy valami farkashibát csinálok, ezért informálódok.
    Ez csak egy feltételezés, Z490 -el ez a max, ha PCI E 4.0 -át akarok, akkor Z590?
    Nem titkolom, nemrég kezdtem foglalkozni tuninggal, eddig ez nem számított nálam. Igazából nem is a versengés, hanem a meglévő rendszeremből szeretném a legjobbat kihozni. Persze igencsak megtetszett ez a Benchelés ;)
    CPU Score-ban igencsak így alulteljesítek, pedig ha [ezt] vagy [ezt] megnézzük, azért nem teljesít rosszul.
    VGA téren szintén nem igazán értek pár dolgot, az RTX3080 abszolút nem szól nagyot, holott van kimondottan ilyen GPU teszt, ahol igencsak adja magát. Persze a saját kategóriájában csak, ez nem egy Ti, vagy egy brutális AMD kártya.
    Superposition 4k optimized: 17100 pont, [link]

    Persze, ezt nem csak tőled kérdezem, szívesen olvasok akár építő kritikát is bárkitől.

    Köszi, üdv., z

Új hozzászólás Aktív témák