- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
hát lehet hogy röhögni fogsz rajta, de nem tolt rajta annyit amennyit kéne. Valami gixer van a memkó-nb-proc párossal, mert visszaesett a memóriateljesítményem elég rendesen. Egy 100 pöttyöt még kéne rajt tolnia. Ennyivel ment 3,6on is kb egy 6600ossal, igaz akkor kb 30-40%kal gyorsabb volt a lapom.
-
Rover623
félisten
-
mandju
senior tag
gyors válasz.köszi. ha 800-as ramra váltanék plusz egy kis processzor tuning?
vagy új processzor...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
-
Dubmaster
aktív tag
Jah, de lapcsere nélkül nem fog ez nagyon tovább menni! Még a VGA-ban van egy kis tartalék, de, ha megnézed, 3,6-on csak 5000 pötty a proci, ennek 6000 felé kellene járni. Kollégám szerint a DS3L gyengéje, hogy 3 fázisú és nagyon leesik a fesz terhelés alatt...ill. memóriakezeléssel is gond van.
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Laraxior
titán
azért az érdekel minket hogy mivel toltad.... Mert egy i7+ GTX295el nulla de egy Core2vel már elég szép
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nem tudom ,nekem nem jött össze.
Biztos, hogy szoftveres a problémám, mert 8.11-el gyönyörűen megy. Ezt azért mondom, mert csak egy bridge-el van átkötve.
Zájec: gratulálok, nem semmi így első nekifutásra.
Macka: Nekem már induláskor letilt a windows egy nem kompatibilis grafikus hardvert 8.11 fölött. 8.11-el nincs problémám, azzal okés. Nincs valami ötleted erre?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
tessék 5GHz-en is megnézni ebből a CF-ből simán kihoznék vagy 25-26k-t
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 6/12Gb
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest