Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nem tudom ,nekem nem jött össze.
Biztos, hogy szoftveres a problémám, mert 8.11-el gyönyörűen megy. Ezt azért mondom, mert csak egy bridge-el van átkötve.
Zájec: gratulálok, nem semmi így első nekifutásra.
Macka: Nekem már induláskor letilt a windows egy nem kompatibilis grafikus hardvert 8.11 fölött. 8.11-el nincs problémám, azzal okés. Nincs valami ötleted erre?
-
Dubmaster
aktív tag
Jah, de lapcsere nélkül nem fog ez nagyon tovább menni! Még a VGA-ban van egy kis tartalék, de, ha megnézed, 3,6-on csak 5000 pötty a proci, ennek 6000 felé kellene járni. Kollégám szerint a DS3L gyengéje, hogy 3 fázisú és nagyon leesik a fesz terhelés alatt...ill. memóriakezeléssel is gond van.
-
Rover623
félisten
-
VinoRosso
veterán
hát lehet hogy röhögni fogsz rajta, de nem tolt rajta annyit amennyit kéne. Valami gixer van a memkó-nb-proc párossal, mert visszaesett a memóriateljesítményem elég rendesen. Egy 100 pöttyöt még kéne rajt tolnia. Ennyivel ment 3,6on is kb egy 6600ossal, igaz akkor kb 30-40%kal gyorsabb volt a lapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest